30.9.14

Unelmaloma tulossa!!!

Olen lykännyt tämän postauksen kirjoittamista kauan, koska olen pelännyt, että joku vielä vie tämän pois minulta ja oikeastaan pelkään vieläkin.. Luulen, että pystyn rentoutumaan vasta sitten kun saan jalkani maan kamaralle......


Melbournessa!!!! :D

Oi, että miten rakastinkaan asua siellä ne reilut pari vuotta! Sen enempää yksityiskohtiin menemättä voin ainakin todeta sen, että se oli melkoisen erilainen kokemus verrattuna tähän Kanadaan. Muutto pois Melbournesta oli itselleni yllättävän kova paikka vaikka tiesin koko ajan sen olevan tulossa. Valehtelisin jos väittäisin etten olisi missään vaiheessa harkinnut jopa koko elämäni siirtämistä sinne.

Asiat ovat kuitenkin menneet kuten ovat menneet ja nyt olen ainakin superiloinen ja kiitollinen tulevasta lomastani. :) Se mikä siitä tekee vielä nimenomaan unelmaloman, on se, että parin viikon sijaan loma kestää 2.5 kuukautta.

Lento lähtee 1.11. ja takaisin tänne Kanadaan palailen sitten tammikuun loppupuolella. 
En malta millään odottaa!!!!

6 kommenttia:

 1. Ompa pitkä aika. :D Käytkö missään muualla??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikka tuntuu ettei mikään aika olisi sinne tarpeeksi pitkä. :D Haluan olla mahdollisimman paljon niissä rakkaissa ympyröissä Melbournessa, mutta Sydneyyn teen pienen reissun erästä ystävää moikkaamaa. :) Olen miettinyt ehkä jotain reissua aivan loman loppuun, mutta saa nähdä raaskinko. Tasmania ja Uluru kiinnostaisivat, kumpaakaan en aikaisemmin ehtinyt nähdä.

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa!:) Onnea! ja kyllähän sinä olet tosi paljon päässyt muuallakin matkustamaan mutta kyllä se nyt vaan niin on että niihin hyviksi koettuihin kohteisiin kaipaa aina vain takaisin, ymmärrän sinua hyvin! otahan sitten taas paljon kuvia, innolla aina katselen näitä matkakuviasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon ja Melbourne on vielä siitä itselleni erityinen paikka, että siitä tuli jo koti. <3 :) Nyt ainakin näyttää siltä, että minulla on suurimman osan matkasta netti käytössä eli blogia voin päivittää ihan normaalisti. :)

   Poista
 3. Olen niin onnellinen puolestasi, että pääset Melbourneen lomalle, ja niin pitkäksi aikaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nonna!! <3 Olen kuullut mutkan kautta pahaa puhetta ja kateellisuutta matkastamme vaikken ole matkaa yleisesti hehkuttanut saatikka esimerkisi maininnut facebookissa (en myöskään ole ikinä maininnut blogistani facessa). Sellainen ns. hyväntahtoinen kateus on vielä ihan ymmärrettävää ja normaalia, mutta sitten se pahantahtoinen..

   Tulin iloiseksi kommentistasi ja se kertoo paljon ihmisestä kun kykenee iloitsemaan ihmisten mukana heille itselleen tärkeistä asioista. :) Olen nimittäin niin onnellinen matkastamme ja ihanaa kun voin edes täällä blogissa hehkuttaa ja iloita siitä ilman, että tarvitsee miettiä liikaa. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)