31.5.11

Ostoksia

Kävin viikonloppuna ystäväni luona Vantaalla ja samalla tuli käytyä myös Helsingissä hieman ostoksilla. Hirveästi ei mitään mukaan tarttunut, koska olen ostolakossa (heh), mutta pari juttua kuitenkin, eli:hm:ltä muutama perus t-paita, nahkavyö sekä Zarasta kiva toppi silkkimäisellä materiaalilla. Pyrin ostamaan vain aitonahkaisiä vöitä, sillä kaikki tekonahkaiset ovat yleensä menneet järkkyyn kuntoon ja alkaneet kuoriutumaan jo kuukauden jälkeen. Sen sijaa minulla on yksi aitonahkainen vyö, jolla on ikää jo 12 vuotta ja se on edelleen kuin uusi. Money well spent.

Minulle tuli eilen myös paketti hm:ltä ja sieltä kotiin on jäämässä tälläistä:

Toisaalta mietin onko järkeä pitää samaa vaatetta kahdessa värissä, mutta kun nuo olivat niin ihania! Lisäksi toisen voin laittaa jo merikonttiin, joka seilaa sitten pari kuukatta merellä matkallaan Australiaan. Värikäs toppi on pyöräilyyn ja lenkkeilyyn. Kengät ostin jo lähemmäs pari kuukautta sitten, nyt tilasin tuon siihen sopivan vyön. Erotatteko sitä kuvasta? ;)

Aloittelevana bloggaajana törmäsin muuten välittömästi kuvaamisen vaikeuteen. En tiedä oliko sänky sittenkään paras alusta. Aina oli esimerkiksi jokin kohta rypyssä. :D

Paluutuomion saivat:Osa pettymyksiä luonnossa, osa ei imarrellut, muutaman uskoin jäävän lopulta vain vähällä käytölle. Ostolakko voi taas jatkua..

2 kommenttia:

  1. Hei loistavaa, kiva nähdä Mipsukka myös kuvina! :) Mä en oikein mielelläni osta mitään H&M:lta sen älyttömän huonon laadun takia, mutta nämä perus t-paidat (omat vielä muistaakseni Organic Cotton) tuntuvat oikeasti ihan hyvälaatusilta, ja niitä olenkin aina sillon tällön käynyt yhden ostamassa! Mutta se ei tarkottaisi että vaatteet eivät hennesiltä hienoja olisi, kuten nuo, jotka päätit pitää! :) Tsemppiä uuteen blogiin!

    VastaaPoista
  2. hm:ltä tilatessa pelaa kyllä laadun kanssa arpapeliä, mutta onneksi hintakaan ei ole korkea. :) Kiva kun kävit kurkkaamassa, kivempi varmasti sullekin saada kasvot nimimerkin taakse. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)