31.5.11

Ensimmäinen

Nyt sen viimeinkin aloitin, blogin. Olen lueskellut eri blogeja jo jonkin aikaan ja suunnitellut oman perustamista lähes yhtä kauan. Silti en vieläkään tiedä millainen tästä blogista tulee ja mistä haluan siihen kirjoittaa, mutta ehkä se selvenee ajan kanssa. Haluan kirjoittaa ainakin omasta elämästäni sekä mietteitäni muodista.

Täytän elokuussa neljännesvuosisadan ja asustelen tällä hetkellä pienellä paikkakunnalla yhdessa aviomieheni kanssa. Rakastan perheeni lisäksi matkustelua, kauniita vaatteita, jännitystä, suklaata, kesää sekä vauhtia. Tulevaisuudessa jännitystä tuo ainakin elokuussa tapahtuva muutto Australiaan, Melbourneen, jossa olisi tarkoitus viihtyä seuraavat kaksi vuotta.
 


Tästä se alkaa... ;)

5 kommenttia:

 1. vaikuttaa nyt jo kivalta:) varsinkin Ausseihin muutto ja siellä asumisesta kertominen kiinnostaa minua. Onnea blogiisi :)
  T:Veronica

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Veronica! Kiva kun jaksoit käydä piristämässä päivääni kommentillasi. :)

  VastaaPoista
 3. on ilo jäädä seuraamaan :) kunhan saan profiilini kuntoon, se on aika satunnainen toimimaan :/ en ymmärrä miksi se toimii vain keskusteluikkunoissa jotka aukeaa erikseen. Tappelen tämän kanssa joka päivä :D
  T:Veronica

  VastaaPoista
 4. Onpa outo ja harmillinen vika. Toivottavasti se korjaantuisi pian. Ja tosi kiva kun liityit ihan lukijaksi! :D

  VastaaPoista
 5. Hei, vinkki Veronicalle jos joskus sattuu tästä bongaamaan, kun laittaa sisäänkirjautuessa sen täppä "pidä sisäänkirjautuneena" niin tekee tuota kirjautusmiongelmaa ja kun sen ottaa pois niin toimi ainakin mulla :)

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)