15.3.12

..

Olen tänään ollut jotenkin todella väsynyt. Väsyneenä myös monesti miettii asioita eri kantilta kuin normaalisti tai ainakin erilailla. Mitään suuria valaistumisia en ole tänään saavuttanut, mutta tajusin kuitenkin että olen hyvin onnellinen. Nautin elämästäni, nautin sen kaikista arkisista hetkistä ja nautin kaikesta siitä erikoisesta mitä olen täällä päässyt kokemaan. Tulevaisuudessani on monenlaisia isoja päätöksiä joiden miettiminen välillä ahdistaa. En kuitenkaan edes halua miettiä niitä nyt, niille on aikaa myöhemminkin. Haluan nauttia, elää tätä hetkeä ja elää myös itseäni varten.


17 kommenttia:

 1. <3 tärkeää on juurikin oivaltaa oma onnellisuus. Elämä on aika huippua :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kirjoitus ja todella kauniita kuvia! Tärkeää on välillä pysähtyä oikeasti miettimään, että mitä kaikkea elämässä on ja mitkä kaikki asiat on hyvin. <3

  Anna xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, monesti sitä miettii niitä muutamia huonoja, mutta sitten kun alkaa miettimään mikä kaikki on oikeasti hyvin, niitä juttuja onkin ihan valtavan paljon! :D <3

   Poista
 3. kovin ihanaa, että sinulla on hyvin asiat <3

  VastaaPoista
 4. "Tulevaisuudessani on monenlaisia isoja päätöksiä"
  kuulostaa aika tutulta, mutta kaikelle on aikansa ja paikkansa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, täytyy vain uskoa että sitten kun ne päätökset on aivan oikeasti tehtävä, niin silloin sen vain tietää ja osaa tehdä ne oikeat valinnat. Hyvä ettei se tosiaa ole nyt.. ;)

   Poista
 5. Tulevaisuus on varmasti monille enemmän tai vähemmän ahdistava asia. Sitten jos se sisältää vielä isoja muutoksia niin ei ihme jos vetää vähän mietteliääksi. :P Mutta hyvä että asiat ovat hyvin! :)
  P.S. Sulla on todella kauniisti hiukset, ihastuttava kampaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tässä hetkessä ja muutenkin elämässä asiani ovat kyllä todella hyvin, ja olen todella onnellinen! :) Asiat voisivat olla niin paljon huononomminkin koska elämä osaa olla myös arvaamaton. Ja kiitos hiuskehuista. Olen löytänyt kolmannen helpon variaation aukinaisten ja ponnareiden rinnalle.. ;)

   Poista
 6. Kaunis Mipsukka ja IHANA kampaus :) Niin ja kiva ytimekäs postaus :)

  VastaaPoista
 7. ihana kampaus :) onkin tärkeää pysähtyä välillä nauttimaan hetkestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija ja sen on ihan totta, siten osaa nauttia enemmän koko elämästä. :)

   Poista
 8. <3 elämä on aika ihanaa. Ja olen niin onnellinen onnesi puolesta, kaikesta siihen kuuluvasta! Ihanaa, että nautit elämästäsi, ansaitset kaiken sen onnen <3 ja kaikki järjestyy aina, vaikka jotkin asiat tuntuisivat vaikeilta..
  <3 Norppasi lähettää suukkoja ja halauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Norppa ihanista sanoista, suukoista ja haleista! <3 <3

   Poista
  2. <3 ja olet rakas myös mulle.

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)