24.7.12

Ombre

Lähdin kampaajalle värjäyttämään juuria piiloon ja sen sijaan minulle värjättiinkin sitä lisää.. ;) Kyseessä on siis Ombre eli stretched roots värjäys, jota on viimeaikoina näkynyt monilla Hollywood tähdillä ja ainakin täällä myös katukuvassa. Oma juurikasvuni oli jo ennestään niin pitkä, että yritin uskotella itselleni meneväni sen trendin mukaan jo ennen värjäystä. ;) Nyt kun koko juuri on oikeasti tumma, tuntuu se jotenkin todella omalta taas. Olen käytännössä aina ollut tummahiuksinen ja tuntuu hyvältä kun peilistä tuijottaa se tutumpi ihminen vaihteeksi.

Siltikään en ollut vielä varmis pelkkään tummaan, joten ratkaisuksi tuli tuo Ombre. Latvaosa on siis vanhaa väriä eli sellaista hyvin vaaleaa ruskeaa. En ole oikein ikinä leikitellyt hirveästi hiuksilläni vaan käytännössä on menty samalla pituudella, leikkauksella, tummalla värillä (poikkeus viimeiset 1,5 vuotta). Kiva siis vaihteeksi kokeilla jotain erilaista, joka ei kuitenkaan ole silti liian rajua.
Näillä hiuksilla on nyt viikko menty ja viihdyn hyvin vaikkei tuosta yhdestä alakuvasta uskoisi! :D Kuvatessa päätä särki aika voimakkaasti ja ihokin näyttää kalmankalpealta, mutta hiukset on hyvin.. ;)

9 kommenttia:

  1. Tykkään paljon!!! Tosi kivat! :)
    Neiti Dee lähettelee pari märkää pusua kummitädille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos myös pusuista! Ihanaa nähdä pikkuista pian! <3

      Poista
  2. Nayttaa tosi upelta, sulle sopii melkein paremmin tummemmat kylla vaittaisin :)
    Tuota Ombrea ma ajattelin kanssa seuraavaksi ennen reissua.. Jotain ajattelin repasta kun on niin kyllastynyt omaan peilikuvaan taas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Vaaleita hiuksia yritin perustella itselleni vaihtelun lisäksi sillä etten olisi niin kalpea, mutta toisaalta aina tykkäsin siitä tummemman luomasta kontrastista. :) Lisäksi omakin hiukseni on maantienharmaata tummempi ja ruskeampi, että ehkä siitäkin voi sitten päätellä jotain. :) Tykkään sun nykyisistä hiuksista tosi paljon, mutta kyllä se vaihtelu oikeasti piristää. :D

      Poista
  3. Mita tuotteita sun hiuksiin laitettiin kun ne nayttaa niin muhkeilta ja ilmavilta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain revlonin kampaamosarjan tuotetta, mitä ostin sitten itsekin. Se toimii hiuksiinjätettävänä hoitoaineena, mutta ei tee hiusta raskaaksi vaan tuo ilmavuutta. Mutta suurimmaksi osaksi se varmaan johtuu siitä, että se veti sellaisella suurella kihartimella isoja osioita nopeasti sillein että ei jättänyt sitä rautaa kuin ehkä kahdeksi sekunniksi. Sen jälkeen se laittoi sellaisia jättimäisiä paplareita muistaakseni 6 ja antoi niiden olla muutaman minuutin. Ne ei tuoneet varsinaisesti kiharaa vaan juuri sitä ilmavuutta. :)

      Poista
    2. Niin ja kiitos!! Lättätukkaa ilahduttaa aina tuollaiset kommentit! :D

      Poista
  4. Onpas kyllä upean väriset :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)