3.7.12

Loman odotusta

Nyt on enää vajaa kuukausi lomaan ja sen loman vietän Suomessa. :) En voi uskoa miten nopeasti ensimmäinen vuosi täällä on mennyt! Tuntuu etten olisi ollut täällä kauaakaan, mutta toisaalta monet asiat ja tapahtumat Suomessa tuntuvat hyvin kaukaisilta. Kiva päästä käymään Suomessa ja ottaa selvää kuinka moni vielä muistaa minut. ;) Tiedossa on yhdet 60-vuotisjuhlat ja yhdet häät, mutta muuten ei mitään suunniteltua. Juhlat ovat kivoja koska pääsee osalliseksi tärkeitä päiviä ja näkee paljon ihmisiä kerralla, mutta myös se suunnittelemattomuus on kivaa ja kuulostaa jotenkin rentouttavalta.
Niinkin innolla kuinka odotan sitä, että pääsen Suomeen, niin samalla olen todella onnellinen siitä ettei Australian kokemukseni ole vielä ohi ja pääsen tänne vielä takaisin. :)

6 kommenttia:

  1. Mä muistan sut!! <3 <3 <3 ja omin sut pariksi päiväksi! :D

    VastaaPoista
  2. Oispa hauskaa nähdä jos olet heinäkuun loppupuolella kotimaisemissa:) minäkin lie niin jotain vois järjestyä? Sulla ainakin on mun nro niin soita jos ehdit kun oot maisemissa mutta ymmärrän kyllä jos et ehdi:) varmaan paljon ihmisiä tavattavana :) katsellaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan sulle varmaan vähän myöhemmin s-postia suunnitelmista. :) Olisi kyllä ihanaa nähdä jos oltaisiin samoissa maisemissa. <3 <3 :)

      Poista
    2. Kyllä täällä jo odotetaan teitä niin PALJON ja ikävä on suuri <3 emme ole unohtaneet :)elokuuta odotellessa!!! <3 Lämpöisiä haleja sinne suunnalle ja terveisiä!

      - Kartsa - ;)

      Poista
    3. Nyt kun se on niin lähellä niin itsekään en malttaisi odottaa enää YHTÄÄN!!! :D Ihanaa kun jätit kommentin ja vielä ihanampaa kohta nähdä. <3 <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)