18.7.12

Tory Burch

Tilasin reilu viikko sitten the outnetista Tory Burchin ballerinat. Yleensä aika haukun kaikille DHL:n hitautta verrattuna vaikka UPS:iin, mutta nuo lensivät Britanniasta Australiaan 4 päivässä eli pääsin ihastelemaan kenkiäni jo viimeviikon torstaina! :D
Netistä tilatessa aina jännittää, että mitä jos niissä onkin jokin laatuvirhe ja varsinkin the outnetistä tilastessa vaihto on yleensä mahdotonta, koska tuote on jo usein loppuunmyyty kun paketti on perillä. Onneksi huoleni oli turha sillä kaunokaiseni ovat täydelliset <3
Koosta en hätäillyt lainkaan sillä kaikki Toryni ovat kokoa 7 eli puoli kokoa pienemmät kuin jalkani normaalikoko. Olen aina hehkuttanut kuinka mukavia Toryt ovat jalassa, mutta nuo valkoiset vievät kyllä voiton kaikista. Niiden sisäpohjakin on topattu ja aivan mielettömän pehmeät jalalle. Mustien istuvuutta voisi taas kuvailla "kuin sukan jalkaansa laittaisi".
Molemmat kengät ovat täysin nahkaiset eli jopa pohjat ovat nahkapohjat. Nahkapohjia arvostetaan kenkäpiireissä paljon ja usein luksuskenkien pohjat ovat nahkaiset. Onhan niissä jotain luksuksenomaista kun niitä uutena koskettelee ja ihailee kauniita tikkauksia, mutta silti ne eivät käytännöllisimmät pohjamateriaalina ole. Niitä ei esim. suositella käytettäväksi sateella ja mielestäni ne sopivat oikeastaan ainoastaan kesäaikaan käytettäväksi. Ballerinoissahan tuo ei haittaa ja varsinkaan täällä Australiassa kun kesä on niin tajuttoman pitkä. ;) Jotain suoja-ainetta ajattelin niihin kuitenkin laittaa ja joskus kaukana tulevaisuudessa luultavasti puolipohjatan ne.  Myös Gabissäni on nahkapohja ja se voi edelleen hyvin vaikka sateessakin on talsittu ja mitään ei ole varottu. Yhtä kauniit pohjat eivät kuitenkaan enää ole kuin uutena.. ;)
Alhaalta: Reva, Gabi, Eddie, Clines, Caroline
Kaikista viidestä paristani ainoastaan ensimmäiseni, Revat olen aikanaan ostanut normaalihinnalla. Kaikki muut olen löytänyt alennettuina. Joskus hyvä tuuri tuntuu suorastaan uskomattomalta.

10 kommenttia:

  1. Tosi ihania noi kaikki Tory Burchin baltsut :). Mulla ei oo ballerinoja kuin kolmet oikeastaan ja niistä lähinnä vaan Iron Fistin Wolfbeatereita tulee käytettyä. Ne on mulla nyt kolmatta kesää ja tänä kesänä oon käyttänyt niitä melkein joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas en oikein muita käytäkään ja sen takia niitä on kertynyt jo pieni vuori. Kulutustavaraahan nuo onneksi ovat. ;) Aivan mahtavan nimiset ballerinat sinulla! :D Oli pakko googlettaa ja todella massasta erottuvat kengät. :D Toivottavasti kestävät sinulla käytössä vielä pitkään. :)

      Poista
  2. Hei oikeesti! Nyt on kyllä joku vääryys oltava kyseessä, sulla jo viisi paria, mulla ei yhtään. Pitää korjata vahinko pian. :D Jospa mäkin alkaisin vähän säännöllisemmin kyttäämään Outnettiä. Miten aina löydätkin kaikkea näin upeata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih hih.. :D Suosittelen sitä, mutta samalla myös varoitan koska siihen voi jäädä koukkuun! Yleensä tuotteet päivitetään sinne suomen aikaa kello 12 tai vähän sen jälkeen tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Silloin tekee aina parhaat löydöt. :)

      Poista
  3. Voi miten mieletön Tory-kokoelma sinulla on.. wow! :) Ja aika huikeaa, että olet melkein kaikki löytänyt alesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Muistan miten harkitsin pitkään esimmäisten ostamista ja sen jälkeen niitä on vain tipahdellut eteen. :D Kolmet ovat the outnetistä ja yhdet löysin täältä erään paikallisen kenkäliikkeen ale-hyllystä. :)

      Poista
  4. Onpas sulla komea kokoelma! Nuo valkoiset on ehkä ihanimmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ne tuovat kivasti monipuolisuutta koko kenkäkokoelmaani, koska ne ovat ainoa valkoinen parini. :)

      Poista
  5. Ihana kokoelma,millonhan mä saisin ensimmäisen parini;)
    Sulla on kyllä tuuri kun löysit nuo alesta,musta tuntuu etten koskaan löydä mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään silloin ikinä löydä jos oikein etsimällä etsin. :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)