5.7.12

kenkähaaste

Sain luksusta arjessa blogin ihanalta Riinalta todella kivan haasteen. Rakastan kenkiä ja vaikka jätin osan kengistäni muuton yhteydessä Suomeen, niin näköjään niitä on täälläkin jo ehtinyt kerääntyä pieni keko. :)

1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?
Ostin Sidewalk Soulista mustat Tory Burchin Eddie ballerinat koossa 7. Yksistä toisista kengistä minulla on varaus, mutta alan olla vähän huolissani koska kenkäliikkeestä ei ole kuulunut.. :/ 

2. Lempiparisi, väri, koko?
Rehellisesti sanottuna minulla ei ole lainkaan lempiparia tällä hetkellä. Muutamia vuosia sitten omistin maailman ihanimmat haaleankultaiset töpökärkiset ballerinat, jotka olin ostanut Aleksi 13:sta. Säilytin niitä pari vuotta senkin jälkeen kun ne olivat kuluneet sellaisiksi ettei niitä enää kehdannut käyttää. En vain hennonut heittää niitä roskiin. Lopulta kun menin naimisiin, pääsivät ne hääauton perään. Koin että se on niille viimeinen kunniatehtävä ja arvollinen loppu. Jos olisi kuitenkin ihan pakko nykyisistä valita joku pari, niin ehkä Charles & Keithin korkokengät. :) Ostin ne häämatkalla ja muistaakseni Singaporesta. Käytin niitä häämatkalla monesti ja aina harvoin kun nykyään pääsen käyttämään niitä, muistuttaa se minua häämatkasta. :)
3. Onko jokin kenkämalli jota inhoat?
Crocseille en ole lämminnyt ikinä. Jos jostain ilmaiseksi saisin, niin ehkä sellaiset mökillä menisivät. Samoin kitten heel ei ole oikein viehättänyt. 

4. Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?
Kengät ovat mielestäni täysin kulutustavaraa, joten en ihan hirveitä summia. Lisäksi tiedän, että minua harmittaisi aivan älyttömästi jos minulla olisi monensadan korkokengät, joista kuoriutuisi korkoa esim. sen takia että joutuisin niissä tilanteeseen jossa kävelisin hiekkapihalla. ;) Ehkä kuitenkin joistain täydellisistä laadukkaista nahkaisista saappaista voisin maksaa muutaman satasen mukisematta.
 5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?
Niin kauan kuin ne kestävät. Harvoin käytän viikossa samaa paria useammin kuin max. 2 kertaa, joten yleensä kenkäni kestävät vuosia ja vuosia elleivät satu olemaan jotain poikkeuksellisen heikkoa laatua.  

6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?
Hyvin voisin. :) Eivät minua ole ikinä haitanneet samanlaiset vaatteetkaan ym.
 7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?
Ehdottomasti matalilla. Ballerinoilla voin kävellä tuntikausia ilman mitään ongelmaa ja varvassandaalit ovat myös mukavia. Nykyään olen alkanut kiinnittää myös enemmän huomiota laatuun. Esimerkiksi nahkaiset ballerinat ovat mukavammat jalassa kuin tekonahkaiset.

8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?
Olen aina ilman sukkia jos mahdollista! En tykkää käyttää niitä edes talvisin sisällä. Kengät ovat silti aina jalassa ulkona kesäisinkin. :)
9. Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?
 Ottaisin jonkun kuuluisan suunnittelijan supervillit korkokengät! En todellakaan mitään tavanomaisia tai tylsiä mustia. :)

Kiitos sinulle Riina vielä tästä haasteesta! <3 

Eteenpäin haluaisin antaa tämän seuraaville:
Murusta asiaa 
Sun Sea Sand 'n the City 
in the spotlight of style
Marmun
Boudoir-Pini

4 kommenttia:

  1. Ihania kenkiä sinulla valtavasti. Muistankin sen postauksen, kun olit tehnyt jaon, mitkä kengät lähtee roskiin, mitkä säilöön ja mitkä mukaan. :D Mukavaa viikonloppua Mipsukka ja kiva kun vastailit haasteeseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina kun taas muistit <3 Ihanaa viikonloppua myös sinulle. :)

      Poista
  2. Tosi kiva tämä haaste! :) Oon seurannut sun blogia nyt hetken aikaa ja tykkään tästä ihan hirveästi. Sun postaukset on aina niin rentoja ja hyväntuulisia, että itsekin tulee aina hyvälle mielelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveästi kivasti kommentista! Juuri tuollaiset saavat minut oikein hyvälle tuulelle. :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)