24.3.12

Arkimeikkituotteeni

Kuvasin kameralla ne tuotteet, joista arkimeikkini koostuu useimmiten. Korostin sanaa useimmiten sen takia, että minussa on pientä meikkihamsterin vikaa ja eri meikkejä on kertynyt ihan kohtuullisesti ja siten myös vaihtoehtoja. Arkimeikkini vaihtelee myös päivittäin riippuen siitä miten kiire tai väsynyt olen aamulla tai ihan sitten ihan fiiliksistä. Joskus arkimeikiksi riittää pelkkä iloinen hymy nassussakin, hih hih.. ;)



Aina ihan ensin laitan kosteusvoidetta kasvoille. Tällähetkellä käytössäni on Olayn Complete UV protection moisture lotion, johon en kuitenkaan ole oikein tyytyväinen. En oikein tiedä mikä koostumuksessa on vikana, mutta odotan vain että kunpa se loppuisi (koska mitään mistä olet maksanut, ei voi heittää pois.. ;) ). Meikkivoiteissa minulla on Maybellinen Fit Me (sävy 120) ja MaxFactorin Ageless Elixir (Light Ivory 40). Meikkivoiteet ovat lähes samansävyisiä, MaxFactor ehkä hieman vaaleampi. Olen tykännyt kummastakin todella paljon. Fit me on itseasissa jo toinen sama meikkivoide putkeen ja myös tuota Maxfactoria voisin harkita ostavani uudelleen. Siinä tykkään siitä, että siinä on myös hiven seerumia mukana, jolloin se on ihanan pehmeän tuntuinen. Sekä kosteusvoiteessa että meikkivoiteessa minulle on ehdottoman tärkeää, että molemmissa on aurinkosuojakerroin!


Meikkivoiteen imeydyttyä levitän aina koko kasvoille The Body Shopin irtopuuteria (sävy 03) ja monesti vielä vähintään T-alueelle Maybellinen Fit me kivipuuteria (sävy 120).  H&M:n aurinkopuuteria (sävy 15 Bronze) käytän varjostamiseen ja lisäksi laitan vielä Rimmelin poskipunaa jommassakummassa sävyssä riippuen lähinnä vaatteista (sävyt 004 Pink Rose ja 001 Santa Rose).


Kulmakynä on meikissäni ehkä se kaikkein ehdottomin ja se ykköstuote! Vaikka omaan tummat kulman luonnostaankin tykkään kuitenkin korostaan niitä ja niiden muotoa vielä kulmakynällä. Kulmakynäni on Biothermin Design Brows (sävy 20). Olen myös tykännyt ihan Rimmelin kulmakynästä sävyssä Dark Brown, mutta en tiedä onko omani lähtenyt matkoille, koska en ole nähnyt sitä pitkään aikaan.

Viimeaikoina olen jotenkin jumittunut täysin ruskean sävyihin luomiväreissä. Yleensä käytän joko Chanelin Les 4 Ombres (81 Beiges Velours) palettia tai Nation (Almond) palettia. Täytyy sanoa, että tuo Chanel oli hirmuinen pettymys kun ostin sen! Pigmenttiä todella huonosti ja myöskin kestävyys on kyseenalainen. Itse ainakin vaadin että luomivärien tulisi kestää 9-10 tuntia hyvin luomilla vaikkei niitä edes pohjustaisi. Natio on luonnonkosmetiikkaa ja olen siitä tykännyt jopa oikeastaan enemmän kuin tuosta Chanelista. Aina ei laatu vastaa hintaa.

Rajaukseen käytän Rimmelin Glam'eyes eylineria jonka sivellinpäähän olen täysin rakastunut! Yritin syrjähyppyä M.A.Cin Superslick liquid eye linerin kanssa, mutta nyt se saa olla tussipäineen rauhassa yhdessä meikkipusseistani. Ripsiväreinä yläripsiin käytän tällä hetkellä Rimmelin Scandaleyesia (black) tai sadepäivinä Diorin vedenkestävää Diorshow Black out (009) ripsaria.. Yleensä olen suosinut Maybellinen eri paksukaisputkiloripsivärejä, mutta halusin kokeilla vaihteeksi tuota Rimmeliä ja se kyllä ainakin tuo volyymia ja pituutta ripsiin! Dior ei tuo yhtä näyttäviä ripsiä, mutta oikein kivat kuitenkin ja kestää hyvin vettä.


Huuliin tykkään yleensä aamuisin vain lisätä Colosén huulirasvaa. Se on oikeastaan jotain huulirasvan ja huulipunan välistä, sillä se antaa myös kivasti pientä sävyä huuliin samalla kun se kosteuttaa niitä. Päivänaikana saatan joskus lisätä myös huulikiiltoja, mutta niissä minulla ei oikeastaan ole suosikkeja, vaan lähinnä mikä sattuu käteen tai sattuu olemaan mukana.

Ajattelin aluksi, että vain lähinnä listaan nuo tuotteeni, mutta intouduin näköjään selittämään myös enemmänkin. :D

Ajattelin tehdä myöhemmin vastaavan postauksen iltameikistäni ja kiinnostaisiko teitä lukea minipostauksia eri meikkiperheistäni? Esim. luomivärit, highlighterit, huulikiillot ym.? Ja onko teillä mitään samoja tai eri suosikkeja meikeissä kuin nuo mitä esittelin? :)

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana tää sun uus blogipohja!!:) Ihanan raikas <3 :)

    VastaaPoista
  2. Todella kiva meikkikokoelma sinulla ja minua ainankin kiinnostaisi lukea lisää meikeistäsi. :) Pidän myös uudesta blogipohjastasi. Mukavaa pian alkavaa viikkoa sinne pitkälle.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, sillä niistä ainakin riittää postailuaihetta määrän puolesta.. ;) Kiva kuulla myös, että pidät pohjasta! Eri näytöillä se näyttää aina vähän erilaiselta. :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinne myös! <3 Itselläni se alkaakin mukavasti 2 vapaapäivällä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)