20.3.12

Päivän asu

Päivän asua jälleen. :) Minulla oli pitkästä aikaa hame päällä. Tuntuu, että olen käyttänyt kaikki viimekuukaudet lähinnä shortseja ja mekkoja, välillä farkkuja.


- toppi: Zara
- hame: Vero Moda
- laukku: Michael Kors (Hadley)
- kengät: Guess by Marciano

10 kommenttia:

  1. Mikähän siinä on, mullakin jää tosi herkästi hameet vähälle käytölle vaikka niitä on monta kymmentä kaapissa. Ehkä lähiaikoina täällä ei ihan hamekelitkään oo kyllä ollu... ;D Tosi kauniisti käy sulle tuo sininen väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on niitä sitten kyllä paljon! :D Hameet on tosi kauniita ja kivoja, mutta en oikein itsekään tiedä mikä kynnys niissä oikein on kun aina kokee farkut helpommiksi. :) ja kiitos! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva että jaksoit jättää kommentin! :)

      Poista
  3. Todella kaunis kultaseni! Aivan ihana asu <3 Mä niiiin tykkään tästä sun blogista <3 Ikävä omaa Mirvulia <3 T. Rituli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Rituli! Ihanaa kuulla! <3 :) Hassua, mutta tiedätkö mietin juuri sua kun tein tuota karvaliivipostausta! :D Mietin, että tykkäisiköthän sä yhtään siitä ja sitten mietin, että mitä tykkäät sanasta postaus kun tuntuu että aina toistan sitä mutten sitten toisaalta tiedä parempaakaan sanaa. Sitten kuulin mielessäni sun toistavan sitä sanaa monta kertaa peräkkäin sillein tietyllä tavalla miten joskus sen teet! :D Että huomaa kyllä miten mullakin on ikävä sua ja miten aina olet mielessäni! <3

      Poista
    2. Mua ei ärsytä tuo sana yhtään!
      Musta on iiihana lukea kaikkia sun kirjotuksia. Nää on tosi mielenkiintoisia ja hyviä! Täältä saa itsellekin vinkkejä.
      Karvaliivi on ihan mahtava!
      Tää blogi on niin huippu, koska tuntuu että sä oot lähellä vaikka ootkin niin kaukana <3
      Ihanaa päivää ja Kimmolle terveisiä! t. Rituli

      Poista
    3. hih hih! :D Olet varmaan huomannut että perintösi vilahtelevat aina välillä.. ;) Kimmolta terveisiä takaisin ja sano myös sinä siellä!

      Muista tyttö, että sinä ole ihan huippu! <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)