23.3.12

The Outnetin ostokseni

..ja mitä kääreistä paljastuikaan.. Siellä oli Marc by Marc Jacobsin Lydia olkalaukku sekä saman suunnittelijan pikkuinen meikkipussukka. :)


Lydia oli käytännössä isompi kuin mitä olin mittojen perusteella osannut arvioida, mutta se ei haittaa mitään, päinvastoin. Ostinkin sen sillä tarkoituksella että halusin tilavan laukun, johon saa paljon tavaraa ja jota saa kannettua olalla. Myös väri on sellainen ettei minulla ole mitään vastaavaa, joten se monipuolistaa sitäkin kautta laukkukantaani. Tykkään myös sen superpehmeästä nahasta ja tuo turnlock lukko sopii yhteen saman suunnittelijan turnlock korvakoruihini, hih.. ;) Meikkipussukka päätyi mukaan oikeastaan vahingossa edullisuudellaan, mutta sillekin on jo käyttöä. Se sai nimittäin sisuksiinsa osan luomiväreistäni, jotka pyörivät sitä ennen tasolla irrallaan.



Taskuja tuossa on tosiaan ainakin todella ihanasti! Ainoa miinus on annettava siitä, että olkahihna saisi olla hitusen pidempi omaan makuuni, mutta pystyy sitä tuollakin kantamaan hyvin myös ristiin laitettuna.

14 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)