30.3.12

Helmikaulanauhoja

Tänään surffailin ShopBopin sivuilla ja etsin sellaista tietytyyppistä "kauluskaulakorua". Sellaista en löytänyt, mutta sitten aloin katselemaan kivoja helmikaulanauhoja, koska rakastan helmiä. Omistan vain pari helmikaulanauhaa. Toinen on aidoista luonnonhelmistä oleva lyhyt koru, mutta se on Suomessa ja toinen on tekohelmistä oleva kaulanauha, jossa on kaksi eri pituista ketjua ja lisäksi pari kukkaa. Se on täällä mukanakin ja tykkään siitä vaikka sitä tulee todella vähän kyllä käytettyä. Pitääkin yrittää ujuttaa se johonkin asuun lähiaikoina. :)

Kaikki korut Kenneth Jay Lanen, paitsi alavasemmalla Juliet & Companyn ja keskellä Erickson Beamonin korut.
Suosikkini noista on ehkä alaoikealla oleva koru kaikessa kauniissa yksinkertaisuudessaan. Se sopisi loistavasti arkeen ja juhlaan. Ylhäällä olevat paksummat korut viehättävät myös. Ne olisivat näyttäviä juhla-asuissa, mutta toimisivat hyvin myös arjessa statement necklaceina. Keskellä olevassa kravattimaisessa korussa on myös jotain mikä todella vetää puoleensa. Se on jo todella näyttävä ja näyttäisi varmasti hyvältä vaikka jossain mustassa yksinkertaisessa asukokonaisuudessa. Alavasemmalla oleva on taas sellainen kiva peruskoru, mutta jotenkin nyt nuo lyhyemmät mallit viehättävät enemmän, varsinkin arkikäyttöä ajatellen. :)

Tykkäättekö te helmistä? :)

2 kommenttia:

  1. Upeita! Pidän myös tuosta alaoikeasta. Minulla on paljon helmikoruja, joista vain muutamat on aidot. Ihan arkenanikin tulee pidettyä ja kellon rannekekin on helmistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kello näkyikin viimeisimmässä postauksessasi.. ;) Muutenkin helmirakkautesi huomaa jo bannerista. :) Itselläni on kyllä selkeä lovi helmiosastolla.. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)