27.3.12

villaneule

Mitään vaatetta minun ei sunnuntaina pitänyt ostaa, mutta sitten törmäsin ihanaan tiilenpunaiseen villaneuleeseen puolihihoilla. Punaista ei kaapistani hirveästi löydykään ja peruspunainen on väreistä vähiten suosikkini. Muut punaisensävyt ovat kuitenkin kivoja.


Ihastuin neuleessa sen epäsymmetrisyyteen ja yksityiskohtiin. Olkapäät ovat keskenään erilaiset ja rypytys on voimakkaampaa vasemmalla puolella. Epäsymmetrisyys ei ole kuitenkaan liian häiritsevää ja takaa se on symmetrinen.

Ainoa mikä vähän huolettaa on myös se mikä siinä on parhaita puolia. Se on 100% villaa. Todella toivon ettei se ala kutittamaan yhtään. Ainakaan kaupassa se ei sitä tehnyt ja se vaikuttaa laadukkaalta. Mukanani oli myöskin eräs kaveri, jolla oli kokemusta saman merkin villaneuleista ja ne eivät ole olleet kutiavia. Materiaalinahan villalla on todella paljon hyviä ominaisuuksia.

Tykkään myös siitä, jos ihan ketjuliikkeestä ostettaessa ostos paketoidaan kivasti. :)


Viileämpiä päiviä odotellessa.. ;)

6 kommenttia:

  1. Ihania syysvaatteita alkaa tosiaan olla kaupan hyllyt pullollaan ja säätkin antavat syyn ostaa jotain uutta ja lämmintä. Ihanan värinen löytö!

    Mukavan näköinen myös blogin uusi ilme. Näyttää erittäin hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kaupoissa on kyllä todella paljon ihania syysvaatteita, vähän liiankin paljon. ;)

      Poista
  2. Tosi nätti neule :) Mää tykkään noista vetoketju yksityiskohdista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on hauskoja! :) Kesällä oli vähän hankalaa kun parissa paidassa oli vastaavat ja kun oli vähän aikaa auringossa, alkoivat ne polttaa ihoa. ;) Nyt ei ole sitä ongelmaa enää.

      Poista
  3. Kaunis neule! Hauskaa, että ostelet syysvaatteita kun itse alkaa jo katsella kesävaatteita. Tuo ostosten pakkaus on jännä juttu. Itse olin töissä liikkeessä, jossa pieninkin ostos käärittiin aina silkkipaperiin tietyllä tavalla ja asiakkaat olivat aina todella onnellisia :)

    VastaaPoista
  4. Niin, hassusti sillä on vaikutusta läntätäänkö vaate sellaisenaan muovipussiin vai kääritäänkö se ensin johonkin ja sitten laitetaan pahvikassiin. :D Lähes kaikki kirkkaat värit ovat täällä jo hävinneet kaupoista ja tilalle on tullut paljon murrettuja sävyjä. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)