12.3.12

Sunnuntain asut

Päivällä:


- paita: Only
- farkut: Just Jeans
- laukku: Mummini vanha <3
- kengät: Ellos

Päivällä en käynyt muualla kuin läheisessä kahvilassa kahvilla ja lounaalla sekä ostamassa iltaa varten kortin ja pienen lahjan.  Ballerinat ovat suosikkikenkäni arjessa ja en edes tiedä monta paria niitä omistan. Noihin ballerinoihin ihastuin ennenkaikkea niiden töpökärjen vuoksi, mutta myös satiininen materiaali ja koristeet ovat kivoja. Mummilta peritty laukku on todella kulunut ja nahaltaan ihanan pehmeä. Se on täydellinen laukku rentoihin asuihin kun ei jaksa mukanaan raahata mitään isompaa.


Illalla:
- paita: Zara
- farkut: Just Jeans
- laukku: Gina Tricot (ystävältä saatu <3)
- kengät: Bianco

Illaksi vaihdoin vain hieman juhlavamman paidan, korot, laukun ja isommat korvikset. Läksiäiset olivat eräässä pubissa, mitkä ovat täällä todella suosittuja illanviettopaikkoja. Mielikuvani Suomessa monista pubeista on ehkä sellainen hämyinen paikka, jossa +50v miehet jurottavat nurkissa. ;) Täällä ne ovat kuitenkin todella äänekkäitä ja meluisia paikkoja, joissa on kaikenikäistä porukkaa ja niihin tullaan usein syömään samalla kuin juodaan. Eilinenkin paikka oli todella kiva ja olimme toisessa kerroksessa olevalla kattoterassilla. Valitettavasti en voinut ottaa kännykällä yhtään kuvaa kun siitä loppui akku.

Sellaiset asut sunnuntaina. :)

8 kommenttia:

  1. Tosi suloiset nuo balleriinat :) Ja tosi tyylikäs tuo illan asu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo punainen Zaran paita, jonka ostin keväällä on ollut itselleni niin hyvä ostos. :) Olen käyttänyt sitä todella paljon ja oudointa siinä on ehkä se, etten yleensä edes tykkää punaisesta väristä.. ;)

      Poista
  2. Sanon kans että suloiset balleriinat :)

    VastaaPoista
  3. Rituli rocks (viittaan laukkuun..) ;) ja iiiiihanat ballerinat, en oo ikinä nähnyt kovakärkisten balettitossujen muotoon tehtyjä "for-every-day-life" ballerinoja (itse juuri keksimäni termi :D) tuo materiaali ja tasainen kärki tulee kärkitossuista, ne on juuri tuollaisia - tosin veikkaan, että sun on vähän mukavammat ja ergonoisemmat ;) Kaipaan silti mun kärkkäri- ja "ammattilaisbalettiaikoja"... <3 Illan asusta vielä sen verran, että you are hot, my dear!!!! <3
    <3: Norppa was here

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, todellakin rocks! <3 :) Etkö ole oikeasti ikinä nähnyt? Nuo ovat varmaan kolmannet omistani tuollaisella kärjellä ja yhdet niistä olen jo joutunut heittämään roskiin. :D Oi Norppa, voin vain kuvitella sen haikeuden tunteen mitä välillä tunnet. Vaikka loukkaantuminen esti ammattilaisuran, haluaisin silti joskus nähdä sinut tossuissasi ja tanssimassa. Olet varmasti kevein, vienoin, siroin ja ilmavin ballerina! <3 P.s. todella hyvän termin keksit! ;)

      Poista
    2. Oi, sitten mä en ole tarkkaillut sun ballerinakokoelmaa tarpeeksi tarkasti! :) Mahtavaa, haluan itsekin sellaiset, jos sopivat löytyy! Tai ehkä mä vaan leikkaan nauhat joistain mun vanhoista kärkkäreistä ja lähden niillä köpöttelemään kadulle - tai miksei toisaalta veisi tyyliä loppuun asti ja solmisi nauhatkin nilkkojen ympärille, ja siinä olis sit mun "for-every-day-life" ballerinat :D Voi kiitos rakas se oli ihanasti sanottu! Muutama vuosi tosin tekee tehtävänsä enkä usko että kärkkäreillä tanssimiseni olisi enää kovinkaan sulokasta..:D mutta kyllä mä silti niillä joskus fiilistelen :) Ja jossain toisessa muodossa, toivottavasti näät mut joskus lavalla! Love ya! <3

      Poista
    3. Se kuulostaa hauskalta, ne ovat niin nätin näköisiä! :D Ja sitä todella toivon itsekin! <3 :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)