14.3.12

Balmain

Olen aina rakastanut Balmainia, ..tai lähes aina. Parin vuoden takainen itsenimeäni Homeless suuntaus ei ollut mieleeni, mutta nyt Balmain on juuri sitä mitä rakastan! Lukemattomia yksityiskohtia, ihania materiaaleja, yllättäviä yhdistelmiä ja erottuvuutta!

Nämä eivät ehkä ole niinkään vaatteita joita hankkisin käyttöön (hintakin jo omaa luokkaansa), vaan sellaisia joita haluaisin omistaa, jotta voisin lukkiutua vaatekaappiini tuntikausiksi niitä hipelöimään ja ihastelemaan ja antamatta kenenkään muun niihin koskea. ;)


Loin muutaman (tai siis "muutaman") kollaasin Balmain uusimmasta mallistosta (Fall Winter 2012/2013). Asut ovat mielestäni aivan mielettömiä! Osa on sellaisia, jotka voi helposti kuvitella käyttöön ja osa on vain jotenkin niin sadunomaisia että ne kuuluvat omaan maailmaansa!



Asut näyttävät hienoilta catwalk kuvissa, mutta monien todellinen yksityiskohtaisuus ei todellakaan ilmene niistä ja niitä yksityiskohtia on aivan mieletön määrä!




Onko ketään muuta joka voi rakastua joihinkin vaatteisiin palavasti vaikka ne olisivatkin sellaisia ettei niitä oikeasti välttämättä haluaisi käyttää? ..ristiriitaista, tiedän.. ;)

4 kommenttia:

  1. Hienoja! tykkään etenkin noista pitsisistä vaatteista niiteillä.. Joo usein tykästyn näyttäviin juhlamekkoihin, mutta eipä niille oikeen olisi käyttöä paitsi tosiaan jossain Oscar-gaalassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah hah, kiva että joku muukin uskalsi tunnustaa. :D Itse en oikein edes osaa päättää mistä tykkäisin eniten. :)

      Poista
  2. Yleensä rakastun moniin runwayn vaatteisiin, joita en ikinä pistäisi päälleni! Kiva postaus, kiva että olet jaksanut nähdä vaivan tämän kokoamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että sinä olisit samanlainen. ;) Kiitos, mutta paljon enemmän sinä olet nähnyt vaivaa hienoihin fashion week postauksiisi! :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)