6.3.12

Kesä on ohi, syksy edessä

Käydessäni pariviikkoa sitten kaupoilla huomasin selkeästi, että kauppoihin oli saapunut syysmallisto. Kaupat olivat täynnä paksuja villakangastakkeja ja erilaisia villapuseroita ja neuleita. Kengissä oli valikoima lisääntynyt selvästi saappaissa ja nilkkureissa. Sinällään se tuntui kovin oudolta koska itselläni oli päällä shortsit ja t-paita, ja päivän lämpötila oli silloin muistaakseni 32, mikä on ollut aika peruslämpötila viimeisen muutaman kuukauden ajan.

Maaliskuu on ensimmäinen syyskuukausi ja sattumaa tai ei, mutta viimeviikolla oli kylmin ja sateisin jakso mielestäni kuukausiin. Yleensä sateet tulevat täällä kuuroina ja hetken päästä paistaa taas aurinko. Viimeviikolla oli kuitenkin monta päivää, jolloin satoi paljon ja päivät olivat muutenkin pilvisiä ja harmaita. Lämpötila oli joka päivä tietenkin edelleen yli 20 astetta, mutta pitkien helteiden jälkeen se  tuntui viileältä ja yöt ovat selkeästi viileiltä. Viimeiset päivät ovat olleet jälleen aurinkoisia, mutta eivät superhelteisiä.

Aluksi tuo syysmalliston tulo kauppoihin tuntui todella oudolta, mutta nyt kun olen pariviikkoa sitä sulatellut ja välissä oli huonompi viikko säältään, olen oikeastaan aika innoissaan siitä! :) Jotenkin kun on hikoillut monta kuukautta shortseissa ja topeissa, tuntuu kivalta että voi jälleen pitää farkkuja ja ehkä jopa neuletakkia topin kanssa, ainakin iltaisin.

Kokosin paikallisten kauppojen nettisivuilta yhdet kollaasit kivoista neuleista ja toisen liiveistä ja takeista.

1. Sportsgirl 2. French Connetion  3. French Connection 4. Marcs 5. Country Road 6. Witchery 7. Forever New 8. Country Road

Neuleita otin aika hyvin mukaan ja ehdin niitä kevätmalliston alennusmyyntiaikaa ostaa lisää, mutta niitä on silti kiva katsella. Noista omia henk.koht. suosikkeja vielä erikseen listattuna ovat. 4. eli Marcsin kiva raitaneule, jonka yläosa on kultapunosta ja jonka vasemmalla olkapäällä on nappeja. 6. eli Witcheryn neule sen kiva kaula-aukon ja hihojen takia sekä 8. eli Country Roadin neule, jossa tykkään sen ruskeista nahkataskuista.


1. Marcs 2. French Connection 3. Forever New 4. Forever New 5. French Connetion 6. Country Road
Näistä taasen ehdoton suosikki on 3. eli Forever New tekoturkisliivi, jota aion käydä katsomassa miltä se näyttää livenä. Tykkään sen vaaleasta väristä ja siitä ettei se ole yksivärinen. Luulen myös, että täällä liivit saattaisivat olla aika käteviä, koska eihän täällä talvellakaan ikinä pakkasen puolelle mennä. Myös 2. eli FCUK:n liivi on kiva ja tyyliltään vähän pidemmän mallinen. Takeista huomasin viehättyväni erityisesti kamelinväristä ja en oikein osaa sanoa pidänkö enemmän 1. eli Marcsin takista vai 4. eli Foreven New:n takista. 5. ja 6. olivat mielestäni kivoja malliltaan, mutta jotenkin punainen on edelleen värinä minulle erittäin vaikea.

Olen sitä mieltä ettei oikeasti ole vielä aika varsinkaan noille takeille, koska on edelleen niin lämmintä, mutta kivahan se on jo aloittaa haaveilu. Olen huomannut, että ainakin monissa suomalaisissa blogeissa haaveillaan jo täyttä päätä kevätvaatteista. :)

Mitä te piditte noista tai millaisia olivat teidän syksynne luottovaatteet? :) Australiahan tulee monesti puolivuotta muuta maailmaa jäljessä muodin suhteen, joten voitte antaa minulle sitä kautta hyvin vinkkejä.  ;)

8 kommenttia:

  1. Hih,hauska lukea syksyn tulosta siellä ja että maaliskuu on syksyn ensimmäinen kuu. :)

    Itse ihastuin myös tuohon raidalliseen neuleeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kieltämättä hassua! Sen takia tarkoituksella laitoin otsikoksikin sen minkä laitoin. :)

      Poista
  2. Hehee, voisin itse kyllä haaveilla syysvaatteista. ;) Jotenkin niistä löytyy aina paljon kaikkea kivaa.

    VastaaPoista
  3. Ooooooi IHANIA turkisliivejä! Melkeen puoliksi venäläisenä turkis on mulla heikko kohta, vaikka ei mulla sitä paljoa olekaan. Ja tekoturkis on säästänyt ketut, tai kengut ja koalatkin tarhoilta :) Hassua tosiaan ajatella, että täällä on nyt kevään ensimmäinen kuukausi ja siellä syksyn. Tosin ihan samalla tavalla kuin siellä syysvaatteiden kanssa, niin kyllä täälläkin kevätvaatteet saavat toistaiseksi vielä odottaa kaapissa...;)
    <3Noppe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :D Kevät kyllä tulee sinne todella nopeasti ja pelkään, että kunnon syksy ja talvi tulevat tänne yhtä nopeasti.. ;)

      Poista
  4. Tuo vaale aturkisliivi on ihan mieletön! Itseltäni löytyy aika paljon tuontyypinen yksilö ja odotan innolla että ilmat vielä vähän lämpiäisivät että sitä pääsisi käyttämään :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko käydä vakoilemassa se blogistasi! :D Se oli kyllä todella hieno ja kuten sanoit niin aika samantyyppinen. :D Kevätaurinko on onneksi niin lämmin, että kun se pääsee kunnolla paistamaan, tuntuu monesti lämpimämmältä kuin mitä on. Eli eiköhän sinunkin liivillesi kohta koita aika. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)