2.2.12

27 koalakuvaa

Ajoimme mieheni ja vanhempieni kanssa Great Ocean Roadin, joka on yksi Australian ja ehdottomasti Victorian ykkösnähtävyyksistä. Siellä oli vaikka mitä kaunista, mutta halusin esitellä teille kuvia söpöistä koalista, joita näimme siellä luonnossa.

Olin etukäteen yrittänyt selvitellä kohtia, joissa niitä näkyisi takuuvarmasti. Matkaoppaassa ja monilla nettipalstoilla mainittiin Kennet River ja erityisesti yksi siitä haarautuva tie. Ajoimme sitä tietä ja tähyilimme ja tähyilimme, mutta mitään ei näkynyt.

..kunnes..

siellä se on! (ja yhtä helppo se oli havaita autostakin)

Se olikin ainoa, jonka onnistuimme siellä bongaamaan ja ihka ensimmäinen luonnossa näkemäni koala. Mietin, että olisi ollut kiva nähdä niitä enemmänkin, mutta olin tyytyväinen että näin kuitenkin edes tuon yhden.

Kunnes myöhemmin käännyimme jälleen pienemmälle tielle, joka vei eräälle majakalle.. Yhtäkkiä puissa näkyikin kymmenittäin koalia! Ajaessa niitä näkyi milloin missäkin puunhaarassa!

4

Koalat eivät yhtään tuntuneet häiriintyvän ihmisistä, vaan köllöttelivät ihan kaikessa rauhassa puissa. Välillä joku vaivautui syömään ja jatkoi jälleen lepoaan. On ne kyllä hirmu ihastuttavia! <3

16 kommenttia:

  1. Voi miten suloisia! :) Ja näytät kuvissa onnelliselta ja kauniilta <3 ... tekisi mieli leikata tuon yhden kaverin kynnet :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄLÄ TEE SITÄ! Sit se ei enää pääse puuhun ja saa ruokaa! ;D Mutta kyllä ne oli oikeasti tosi suloisia ja se oli kaikkinensa tosi kiva päivä! :)

      *muisk*

      Poista
  2. ihania :) hyvät kuvat

    VastaaPoista
  3. Oi että nuo on ihania otuksia! Hienoja poseerauksia sait vangittua :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten suloisia! Miten niillä voi olla tommoiset nenut! :) <3 Mäkin haluan sinne! :D

    VastaaPoista
  5. Liian suloisia!!! :) Eksyin sattumalta blogiisi, hassua löytää täältä tuttuja. En tiedä tunnistatko minua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä pakko mennä heti välittömästi tarkastelemaan.. ;D

      Poista
  6. Voi eiiiiiiiii miten SÖPÖJÄ!!!! En kestä, ne on niiiiiiiiiin söpöjä! Liikkis :) Ja rakas sä näytät niin onnelliselta ja kauniilta kuvissa <3 IHANAA!
    <3 NOrppasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea olla hymyilemättä tuollaisten söpöläisten lähellä! :D Ne on kyllä juuri niin halittavan näköisiä, varsinkin kun ne ei edes yhtään arasta jos joku on lähellä. :) Silti en kyllä oikeasti suosittelisi yrittämään halausta. ;D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)