18.2.12

Silkkimekko

Eilen oli eräs töihin liittynyt illallinen ja vähän mietin, että miten pukeutuisin. Ajattelin että farkut juhlavammallakin yläosalla olisivat helposti liian arkiset, mutta toisaalta monet mekoistani olisivat jo liian juhlavia. Päädyin siis silkkimekkoon (tai tunikaan?), jonka asustin vyöllä, sukkahousuilla, korkokengillä ja pienellä laukulla. Korvissa killuivat Marc by Marc Jakobsin korvikset.


- mekko: Forever New
- vyö: Forever New
- clutch: Gina Tricot (ystävältä saautu <3)
- kengät: Bianco

Illallinen sujui todella hyvin ja asuvalintanikin onnistui ja sain siitä kehuja. Joskus aina vähän jännittää kun ei haluaisi alipukeutua muttei myöskään ylipukeutua. Olen silti sitä mieltä että vähemmän hävettäisi olla ylipukeutuneena kuin alipukeutuneena. ;)


13 kommenttia:

  1. Ihan superkaunis mekko ja sinä! :) Tykkään tosta mekon värityksestä, sopivan näyttävä. Kehuiksi tämä nyt menee mutta pakko vielä sanoa että tuo vyökin sopii paremmin kuin hyvin! Tuo asuun sopivasti muotoa ja ilmettä. Jännä miten paljon asusteilla saa muutettua ilmettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kyllä tuollaiset kehut aina piristävät mieltä! <3 :) Itsekin tykkään tuosta vyöstä. :) Ilman sitä tuo mekko laskeutuu mielestäni liian löysästi ja on enemmän telttamainen.

      Poista
  2. Hei tämä näyttää todella upealta! Olen vähän etsiskellyt samantyyppistä tunikaa, siihen on niin helppo yhdistellä mitä vaan ja siitä saa helposti sekä arkisen että juhlavan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tuo ehkä värikkäin yksittäinen vaatteeni ja minulla on siihen jopa ihanat siniset korkkarit vaaleanoljenvärisellä pohjalla ja vaalea helmiclutch. Mustaan yhdistäminen tuntui kuitenkin tuossa tilanteessa paremmalta ja asiallisemmalta. Mutta kuten sanoit, niin taipuu moneksi. :)

      Poista
  3. Wau, mitkä värit tossa memissä on! Ihana :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Itsekin ihastuin siihen ennenkaikkea värikkyyden vuoksi. Kaapista löytyy ennestään niin paljon tummaa tai pelkästään yksiväristä. :)

      Poista
  4. Mekko on tosi kaunis ja kokonaisuus hieno! Mekkoahan voisi käyttää myös paksun mustan vyön kanssa, jolloin yleisilme on vähän toisenlainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta ja sellainen löytyy kaapistakin. Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  5. Personal stylistini tyylitaju on pettämätön!!!!! <3 Miten osaatkin yhdistellä asusteita ja asuja niin hienosti!
    with love, "Cosmo-girl" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah hah.. en todellakaan sanoisi että pettämätön! :D Mutta kiitos, todellinen cosmo-girl ystäväni! <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)