5.2.12

Tennistä

En tiedä olenko aloittamassa uutta harrastusta, koska ostin eilen itselleni elämäni ensimmäisen tennismailan! Kokemukseni tenniksesta rajoittuu lähinnä niihin pariin hassuun kertaa kun pelasimme sitä koulun liikuntatunneilla ja joihinkin peleihin, joita olen seurannut televisiosta. Intoni lähti ehkä siitä, että koko Melbourne tuntui olevan aivan sekaisin kaupungissa vuosittain pelattavista Australian avoimista. Tennishuumalta ei voinut välttyä ja vaikken itse ainakaan tänävuonna vielä mennyt katsomaan yhtään peliä paikanpäälle, katsoin molemmat finaalit televisiosta. Naisten finaali oli ehkä vähän tylsä, mutta miesten oli paljon parempi, ja se kestikin ennätykselliset lähes 6 tuntia. Ei voinut muuta kuin ihailla Djokovicin ja Nadalin kestävyyttä ja taitoa! Mieheni on joskus harrastanut jonkin verran tennistä ja hän osti mailan itselleen viikko sitten. Itse kypsyttelin ajatusta viikon verran ja eilen kävimme hetken mielijohteesta ostamassa mailan minullekin.


Mailalla ei ollut oikein muuten väliä kuin että halusin Wilsonin, koska se on Amer Sportsin omistama, ja lisäksi halusin mailan, joka on edullinen. Tuo maila maksoi lopulta ainoastaan 50$ (n. 40€), sillä sen alkuperäistä hintaa oli laskettu 20$. En ole katsellut ikinä paljon mailat maksavat Suomessa, mutta täällä ne olivat kauttaaltaan hyvin edullisia. Hintaluokassa 40-100$ oli erittäin paljon erilaisia mailoja myynnissä. Toki siellä oli niitäkin, jotka maksoivat sitten esim. 300$, mutta alkupanostus uuteen harrastukseen ei tullut minulle kalliiksi. Plussaa tuossa mailassa oli myöskin se, että tukee myynnillään rintasyöpätutkimusta.

Tunnin päästä mailan ostossa, olinkin sitä jo kokeilemassa. Lämpötila oli 34 astetta ja keskityimme vain palloittelemaan toisillemme, mutta nautin siitä aivan hirveästi!



Harrastaako kukaan teistä tennistä? :)

15 kommenttia:

  1. Oih, tennis on niin ihanaa! Minà ostin tààllà mulle ja miehelleni mailat viimekesànà (maksoin wilsoneista muistaakseni about samanverran kun sinà, alennuksessa kun olivat).Harmikseni ehdimme pelata vain kerran, kun sitten jouduin selkàleikkaukseen (ei johtunut tenniksestà) ja sen jàlkeen en ole pààssyt uudelleen kentille. En voi siis sanoa harrastavani tai osaavanikaan sità mitenkààn erityisen hyvin, mutta kivaa se silti on :D Tsemppià uudelle harrastukselle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi.. tennis ei kyllä varmasti ole mahdollista jos on niin pahoja selkäongelmia, että on ihan leikkaukseen joutunut. :( Toivottavasti pääset vielä joskus tekemään paluun kentille. :)

      Ja siis kuten sanoin, niin en minäkään osaa lajia yhtään ja saa nähdä otanko ikinä yhtään tunteja. :D Kivaa sitä palloa on läiskiä siltikin. :)

      Kiitos tsemppauksesta ja kivasta kommentista! :)

      Poista
  2. Mä sain synttärilahjaksi vaaleanpunaisen iiihanan tennismailan <3 Pääasia siis oli se,että mulla oli hienot tennisvaatteet kentällä,ei se peli :D :D Pari kertaa ehdittiin käydä pallottelemassa, ensi kesänä paremmin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En enää muistanutkaan. :D Onko sulla ihan tennishame? ;D Ehkä mekin voitas joskus sitten käydä yhdessä pelaamassa. Mulla on vaan aika paljon harjoittelua edessa, että voi edes kunnolla puhua pelaamista.. ;)

      Poista
  3. Joo on tennishame ja tennismekko! Mennään yhdessä pallottelemaan :)

    VastaaPoista
  4. Minäkin olen muutamaan otteeseen haaveillut tenniksestä, enkä vähiten juuri ihanien vaatteiden ja tennistä seuraavien tyylikkäiden katsojien vuoksi! ;) Varmasti kuitenkin monipuolinen laji ja ihanaa olisi tietenkin jos siitä saisi yhteisen harrastuksen avomiehen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja omastanikin mielestäni yksi parhaista puolista on juuri se, että se on yhteinen harrastus oman puolison kanssa. :) Tiedän, että sinulla on siteitä Ranskaan ja siellä se taitaa olla aika suosittu laji? :)

      Poista
  5. Mäkin olen harrastanut joskus tennistä! Tosin, olen nykyisin aika lailla sillä kuuluisalla pallotteluasteella. ;D mut mennään hei mekin pallottelemaan - kohta sä et Suomen loman aikana ehdi muuta tehdäkään kun pelata tennistä, ja kilpailuviettiä ja lahjoja (selvästi!!) kun on, niin pallottelu muuttuu hyvin äkkiä totistakin totisemmaksi peliksi! Päätetään näin etukäteen, että pysytään ystävinä... hihihi.:)
    <3 Norppasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä kiva pelata yhdessä, mutta sitä ennen haluan paljon harjoittelua, koska sulla on taitoa! :D Joskus kilpailuvietti iskee kyllä vahvana, mutta eiköhän meidän ystävyys siitä selviä. ;) <3 <3

      Poista
    2. Hei! Arvaapa kuinka monta kertaa viime kesänä kävin edes pallottelemassa: NOLLA! Turha tässä millään taidoilla olla polleena (niin, siis millä taidoilla).. Pallottelu on hauskaa, ja mulla on jopa sellainen pehmeä pallo, jolla on helpompi aloittaa :) Voi rakas Mippe, tulkaa jo <3 <3

      Poista
    3. Niin.. noin sä sanot ja sitten jos mentäisiin pelaamaan, niin löisit sellaisia lyöntejä että joutuisin ihan väistelemään.. ;) Ehkä se ei sattuisi niin paljoa, jos se pallo olisi kerta pehmeä. :)

      ;) :*

      Poista
    4. Hahaha, voi sinua hassua :) Otetaan ekaks se pehmeä pallo, se ei lennäkään niin kovaa - ei tarvitse väistellä kun ehtii lyödä takaisinkin :D Ja tässä muutamassa kuukaudessa sun taidot ja haba ehtii kehittyä sillä vauhdilla, että mä olen elokuussa pulassa sun kanssa!:) Mut voidaan sit ottaa revanssi Australian kamaralla, sillä mä olen päättänyt... ;) <3 <3
      *Muisk*

      Poista
  6. Pretty portion of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital
    to claim that I get actually enjoyed account your blog
    posts. Anyway I'll be subscribing to your feeds and even I fulfillment you get entry to constantly quickly.
    Also visit my blog post :: bonus bwin

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)