7.2.12

Kampaaja-ajan odottelua

Sain viimeinkin varattua ajan kampaajalleni Dariolle tai kuten täällä monesti sanotaa hair stylistille. Olen varmaan muutamaan kertaa valittanut täällä blogissanikin hiuksistani, koska teen sitä paljon tosielämässä.. ;) Hiukseni ovat luonnostaan todella hennot ja ne menevät todella nopeasti aina huonoon kuntoon. Hiustuotearsenaalini on valtaisa, koska aina uutta ostaessa toivot, että jos tämä tuote nyt auttaisi. Ja varmaan ne osaltaan auttavatkin, koska uskoisin, että muuten saattaisin olla kalju (ja joinakin päivinä tuntuu, että kohta sen ajankin).

Tällä hetkellä taas tuntuu, että hiukseni ovat aamuisin yksi kuiva pehko ja latvat ovat niin huonossa kunnossa, että tuntuvat olevan pelkkää takkua. Noissa kuvissa hiukset näyttävät siedettäviltä, mutta sai niiden kanssa taas töitä tehdäkin.




Kuten muuten näkyy, on pokkarini jälleen käytössä! Hukkasin jotenkin muuton yhteydessä laturini ja nyt kun vanhempani käveivät täällä, toivat he minulle uuden laturin. Järkkäri on todella kiva, mutta sitä ei aina jaksa raahata ja välillä pokkari on vain niin paljon kätevämpi. :)

Hiusaika on ensiviikolla ja ajattelin mennä vielä vanhalla linjalla. Eli saksitaan huonokuntoinen latvaosa pois ja laitetaan vaaleita raitoja. Vähän ajattelin, että pitäisikö mennä takaisin tummaan väriin, mutta taidan vielä vähän aikaa jatkaa tällä hieman vaaleammalla linjalla, kun tämä aikaa olen tähän jo niin kauan käyttänyt. Menisipä viikko nopeasti!

8 kommenttia:

  1. Ehkä se on just ne vaaleet raidat, jotka ei tee hyvää.. ;) Ite leikkasin nyt vihdoinki kaikki kuivat pois ja tykkään hirveesti lyhyemmästä tukasta!

    Tässä muuten yks tosi hyvä tuote kuiville latvoille: http://sim.fi/fi-argancare-miracleelixir Mut siulla ei taida olla nyt mahdollisuutta tätä saada käsiis siellä kaukana :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei varmasti tee, mutta toisaalta tuntuu että näissä on nyt enemmän tekstuuria ja hiukset on helpompi laittaa kun hiukset eivät ole niin supersilkkiset. ;D Mielenkiintoinen tuo linkittämäsi tuote, en ole sarjasta edes kuullut! Pitää kyllä ehkä testata sitten kun tulen Suomeen. :) Nyt on käytössä latvoihin mm. Schwarzkopfin Repair Rescue.

      Poista
  2. Sun hiukset kuulostaa just samanlaisilta kun munkin. Latvat niin hamppua että vois 10-20 senttiä leikata huoletta pois enkä siltikään ole vakuuttunut että nää näyttäisivät "terveiltä". :P Silti kohta taas mentävä värjäämään vähintään juurikasvu piiloon. Ollaan kampaajan kanssa päätetty että alta ei värjätä hiuksia ollenkaan että edes vähän säästyisivät. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kun teit postauksen hiuksistasi ja kuvailusi perusteella hiuksemme ovat tyypiltään hyvin samankaltaiset. Kuvissasi ne näyttävät kyllä aina mielestäni paremmilta ja paksummilta kuin omani. :D

      Itsekin raidoitin viimeksi vain osan päästä ja taidan tehdä saman myös nyt. Jos se säästäisi hiuksia kuten sanoit ja toinen hyvä puoli on se, että täällä kampaajat ovat uskomattoman kalliita, niin tulee edes vähän säästöä. ;)

      Poista
  3. Hei joku muukin "kriiseilee", mulla hiuksen suht hyvässä kunnossa MUTTA ne on jotenkin tosi tylsät. Ohuet, pitkät, vaaleat ja vähän hiuksia - ei siis kampaajallekaan paljoa tehtävää. Nyt oon yrittänyt selailla, kuinka sais jotain uutta keksittyä. Taidan kuitenkin epäillä, että tyydyn tutussa ja turvallisessa, eikä moni edes huomaa että oon tehnyt hiuksilleni mitään.. plaah!

    ..ja hei mielenkiinnosta kysyn, minkähintaista siel ausseissa kampaaja on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. joo, siis minullakin on ollut hiusten malli sama varmaan viimeiset 10 vuotta... Väri on onneksi sentään vähän vaihdellut, mutta eipä paljoa ennenkuin aloin vaalentamaan sitä raidoilla. ;)

      Viimeksi kun kysyin tarjouksia tästä läheltä, olivat kaikki yli 200$. Kävin sitten kuitenkin vähän kauempana olevalla, tutun suosittelemalla ja se maksoi muistaakseni 170$ (n.140€). Tuohon hintaan sain latvojen siistimisen (hiusmallini täysin suora) sekä raitoja osaan päätä. En siis ottanut koko päähän, koska se olisi maksanut vielä enemmän ja sitä ei kyllä huomaa, että osasta kohtaa ne puuttuvat kun eivät ole päälihiuksia.

      Poista
  4. Näytät OIKEESTI niin kauniilta tässäkin rakkaani!!!
    <3 Noppe

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)