15.2.12

Lauren Conrad ja Joe's Jeans

Tykkään seurata julkkisten juhlapukeutumista ja niitä upeita pukuja ja kampauksia. Mutta vielä enemmän tykkään vielä seurata heidän arkipukeutumistaan. Siitä saa helposti ideoita omaankin arkeen ja vaikka kaikki ei tuntuisi niin omalta jutulta, voi sitä sitä silti ihastella jonkun toisen päällä, jos se tuntuu sopivan juuri hänen tyyliinsä.

Tänään huomioni kiinnittyi Lauren Conradin asuun, joka on kaikessa yksinkertaisuudessa todella kiva. Tykkään tuosta paidasta ja sen venekaula-aukosta, mutta mikä oikeasti tekee asusta mielenkiintoisen ovat nuo upeat punaiset farkut! Punaiset housut ovat olleet pinnalla jo pidemmän aikaa, eivätkä ainakaan nämä kuvat lannista innostustani niitä kohtaan.


Löysin toisenkin kuvan Laurenista samoissa farkuissa, joka on yhdistetty jopa vielä arkisempaan yläosaan, jossa on myöskin venekaula-aukko. Kokonaisuutta siistintä Laureninille tyypillinen nuttura ja tyylikas laukku. Mielestäni myös varvassandaalit sopivat hyvin asuihin, koska kyseessä on rento arkiasu. Täällä Melbournessa muuten tuntuu, että kyseiset jalkineet ovat suorastaan jonkinsortin kansallisjalkineet täällä. ;) 


Näkyykö siellä talvisessa Suomessa vielä paljon värejä vai ovatko talvelle tyypilliset musta ja harmaa ottaneet täysin vallan?

Kuvat: denimblog & denimology

2 kommenttia:

  1. Värit on in, ainakin farkuissa :) Meillä on myymälä täynnä ihania värejä ja tekis mieli ostaa vaikka mitä! Punaset farkut mulla on jo viime keväältä, olen siis aikaani edellä ollut ;)

    VastaaPoista
  2. Muistan ne hyvin, ne oli hienot! :) Mä en varmaan pystyisi työskentelemään koko ajan sellaisten houkutusten kanssa! :D

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)