19.2.12

Mielenkiintoisia blogeja

Sain Works Like a Charm -blogin Susannalta todella kivan haasteen! :) Siinä pitää listata lukemiansa blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. Se on mielestäni kivaa, koska siten voi jakaa tietoaan kivoista ja mielenkiintoisista blogeista, jotka eivät ole välttämättä niin tunnettuja.



Tajusin lukevani säännöllisesti aika montaa blogia, ja vierailevani epäsäännöllisesti vielä useammassa, joka täyttää tuon määritelmän. Niistä valikoin (vaikeudella) nyt nämä muutamat todella kivat blogit. :) 



Olen seurannut Nirson blogia sen ensimetreistä alkaen ja käytännössä tulee luettua jokaikinen hänen postauksistaan. Nirso välttelee kamaraa, mutta tuo oman tyylinsä silti hyvin lähelle lukijaa. Hän osaa poimia trendeistä mielenkiintoisia juttuja ja nostelee klassikoita esiin. Välillä postauksissa saattaa myös vilahtaa hänen asuinmaansa Saksa.



Laapan blogista löytyy paljon päivän asukuvia. Hän kirjoittelee myös muuten elämästään ja välillä myös pohdiskelevia tekstejä. Voin myös suositella blogia kaikille matkailusta tykkääville. Laapa teki juuri maailmanympärimatkan miehensa kanssa ja blogista löytyy paljon siitä ja heidän kohteitaan käsitteleviä postauksia. Laapan tunnen myös oikeasta elämästä ja kyseessä on kaunis tyttö niin ulkoa kuin sisältä.



Hanilo täyttää määritelmän vain täpärästi, jos lasketaan pelkästään bloggerissa lukijoita, mutta halusin mainita hänet silti. Hanilo kirjoittaa kivasti kaikesta mahdollisesta joka liittyy hiuksiin, kokkailuun, kynsiin, sisustukseen ja omiin asuihinsa. Kyseessä on siis monipuolinen blogi. Erään hänen postauksensa innoittaman ostin mm. ensimmäisen hiusvalkkini, jolla saa tähänkin hiirenhäntään kivoja nutturoita.



 Chic kirjoittelee blogissaan kokkailusta, asuistaan, vaatelöydöistään (niin kaupoista kuin kirppareilta),  matkustelusta ja oikeastaan vaikka mistä. Välillä hän kirjoittaa myös mielipidepostauksia ja itse ekyinkin hänen blogiinsa alunperin klikattuani jotenkin tieni hänen eläintenoikeuksia ja lihansyöntiä käsittelevään postaukseensa.



Riinan blogi on kuvailunsa mukaisesti lifestyleblogi. Blogissa on paljon asukuvia, mutta myös muita kuvia arjen pienistä (luksus) hetkistä. Riinan kivoista ostoksista on aina kiva lukea ja hänen laukkukokoelmansa on vähintään kadehdittava. Mielenkiinnolla odotan myös myös uuteen taloon liittyviä postauksia.



JM-n blogi on näistä kaikista itselleni uusin tuttavuus, mutta kiva sellainen. Blogista löytyy varsinkin kivoja kosmetiikkaan liittyviä juttuja ja asukuvia, mutta myös kaikkeen muuhun arkipäiväisyyteen liittyviä mielenkiintoisia postauksia.


Käykääpä katsastamassa nuo elleivät ole ennestään teille tuttuja! :)

Kiitos vielä Susannalle tästä haasteesta! Kehoitan teitä myös kurkkaamaan hänen blogiinsa! Sen kautta olen löytänyt varsinkin todella kivoja kosmetiikkatuotteita itselleni. :)

10 kommenttia:

  1. Kiitos erittäin paljon, ilahduin vilpittömästi tiedosta, että blogini kuuluu lemppareihisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain, mutta ei sen nyt niin yllätävä asia kuulunut olla. :D

      Poista
  2. Kiitos kauniista sanoistasi <3 ja on kunnia päästä tälle listalle! Laitateenpa pohdintaan omat ehdokkaat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja aika hauskaa että löysimme toisemme näin! :)

      Poista
  3. Kiitos erittäin paljon Mipsukka! <3 Oli kiva kuulla, että pidät blogistasi ja yritän jossain vaiheessa kyllä talosta alkaa postailemaan. :) Olet muuten yksi lukijoistani, joka on varmaan suht alkumetreistä asti ollut mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikuisesta talokuumeesta kärsivänä se kyllä kiinnostaisi paljon. :D Muistan kyllä kun tutustuin blogiisi ja tykästyin siihen heti. :)

      Poista
  4. Kiitos oikein paljon! (: Tossa listassa oli itsellenikin pari kivalta vaikuttavaa uutta tuttavuutta, joihin pitää tutustua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kannattaa ihmeessä. :) Itsekin odotan sitä, että mitä blogeja te muut listaatte. :)

      Poista
  5. Tämä oli kiva postaus. Tuttuja blogejahan siellä myös itselleni. Mutta täytyypä käydä kurkistamassa myös nämä itselleni uudet blogit: Nirso Style sekä Hanilo. Kiitos vinkeistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestänikin kyseessä oli erityisen kiva haasta. :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)