27.2.12

Punaisen maton pukuloistoa

Olen tänään ollut suurimman ajan päivästä töissä ja lisäksi on ollut muita kiireitä, joten itse Oscareita en ehtinyt valitettavasti katsoa televisiosta. Valitettavaa kun kerrankin olisi ollut mahdollisuus katsoa ne päivällä ns. järkevään aikaan, koska lähetys alkoi täällä 12.30 televisiosta. Mutta uskon sanontaan työt ensin ja huvit sitten.. ;)

Olin ensisilmäyksellä todella tyytyväinen pukuihin. Tuntui, että hyvin kauniita pukuja oli erittäin paljon, ihan ok pukuja sitäkin enemmän ja varsinaisia kammotuksia vain muutamia. Tuntuu etten kuitenkaan pystynyt täysin objektiivisesti arvioimaan asuvalintoja. Huomasin, että jos todella pidin näyttelijästä olin taipuvaisempi ihastumaan kokonaisuuteen kuin muuten olisin vain saattanut ohittaa koko puvun. Samoin oli toisinpäin eli näyttelijät, joista en pidä, eivät mielestäni olleet kovin onnistuneista pukuvalinnoissakaan. Onko teillä samaa? :)

Mutta turhat löpinät sikseen ja sitten niitä suosikkejani kuvina:

Rooney Mara, Milla Jovovich, Giuliana Ranci
Octavia Spencer, Gwyneth Paltrow, Bingbing Li
Ihastelin erityisesti monia vaaleansävyisiä mekkoja, samoin huomasin että monia niitä yhdisti toinen yhteinen piirre eli merenneitohelma. Vaalea on mielestäni kaunis ja elegantti ja usein myös hyvin kevyt vaikutelmaltaan. Kuitenkin se voi mielestäni helposti tehdä koko henkilön värittömäksi. Ylläolevat naiset mielestäni kuitenkin onnistuivat valinnoissaan ja erityisesti ihastuin Milla Jovovichin upeisiin punaisiin huuliin. Se vei mielestäni kokonaisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Jessica Chastain, Stacy Keibler, Kristen Wiig
Myös näihin ihastuin. Tykkäsin Jessican mustasta mekosta kauniilla kultaisilla kirjailuilla ja mielestäni George Clooneyn tyttöystävän Stacyn asu on kertakaikkisen upea. Metallivärit ja tuo ruusuke lantiolla saattavat jakaa mielipiteitä, mutta omasta mielestäni se on aivan upea! Myös hiukset ja meikki sopivat hyvin asuun. Kristenin asussa pidin sen hempeydestä ja erityisesti helmasta. Siltikin mielestäni kokonaisuus olisi ehkä kaivannut jotain lisää. Nyt se on vähän sillä rajalla, että onko se mielestäni todella kiva vai vain ok.

Emma Stone, Michelle Williams, Maria Menounos, Penelope Cruz
Marian asu on mielestäni kauniin yksinkertainen ja kevyen näköinen, se sopii myös mielestäni väreiltään hänelle erinomaisesti. Penelope tuo asussaan puolestaan mieleen mennyttä glamouria ja on erittäin tyylikäs. Mielestäni erityisesti korut ovat nappivalintoja pukuun. Jokin kokonaisuudessa ehkä kuitenkin vähän vanhentaa häntä, eli ehkä olisin valinnut erilaisen kampauksen.

Erityisiä suosikkejani ovat silti Emma Stone ja erityisesti Michelle Williams. Kumpikin valitsivat punaista punaiselle matolle, mutta onnistuivat erottumaan matosta todella hyvin. Olen aina ihastellut Michellen tyyliä ja mielestäni hän on yksi kauneimpia näyttelijöitä. Tuo punainen pitsimäinen asu on niin kertakaikisen upea, että voisin ihastella sitä ties miten kauan. Ihastuin myös Emman asuun joka on periaatteessa hyvin yksinkertainen, mutta jättimäinen rusetti tuo puvun eloon. Mielestäni hänenkin kokonaisuutensa on hyvin onnistunut ja lopputulos on kaunis. Peruspunaisen on ehkä värinä se inhokkivärini, jos minun pitäisi sellainen nimetä, mutta iltapuvuissa se vain yksinkertaisesti toimii usein todella hyvin.

Mitä suosikkeja teillä oli? Onko yhtään samanlainen maku kuin minulla? :)


4 kommenttia:

  1. Mun suosikit oli mm. Meryl Streep, Michelle Williams, Emma Stone, Milla Jovovich ja Busy Phillips.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm.. Meryl Streepin asua ihastelin kyllä itsekin. Sopi mielestäni hänelle loistavasti. :)

      Poista
  2. Olen samoilla linjoilla kanssasi! :)) Ja hei mä jotenki vahingossa poistin sen sun kommentin :/ (joo, oon vissiin aika "lahjakas"...) :D mutta kiitos kommentistasi :) yritän nyt opetella käyttämään tätä uudistettua bloggeria :P

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)