31.1.13

Reissukuvia

Viikko vierähti reissussa Sydneyssä ja kuvia tuli otettua taas lähemmät puolitoistatuhatta kun laskee yhteen kännykän, pokkarin ja järkkärin kuvat. Se on aivan liian helppoa näin digikameroiden aikana. ;) Yritin vieläpä välttää samojen kohteiden kuvaamista kuin edellisellä reissulla, mutta eihän esimerkiksi oopperataloa vain voi olla kuvaamatta kun sen ohi lipuu.. ;) Onneksi en sentään istuta ketään sohvalle ja laita kaikkia kuvia pyörimään telkkarin kautta. Siitä koettelemuksesta selviäisivät luultavasti ainoastaan äitini ja isäni ja hekin vain vahvan rakkauden voimalla. ;)

Tässä nyt kuitenkin karsittu pieni otos upeasta Sydneystä! Pari juttua jätin omiin postauksiinsa. Viikko vierähti kaupungissa nopeasti ja vaikka isoin osa paikoista oli tuttuja edelliseltä käynniltäni, tuli silti myös nähtyä paljon uutta. Sydneyssä tykkään siitä, että kaupungi on mäkinen mikä antaa kivaa kaupunkimaisemaa. Melbourne on aivan tasainen ja siten verrattuna Sydneyyn hyvin flat vaikka pilvenpiirtäjiä riittääkin. Melbourne on myöskin suunnattoman lahden sisäpohjukassa ja rannikko muutenkin hyvin tasaista, kun taas Sydneyssä riittää niemiä ja pikkulahtia loputtomiin.
Majailimme Maijjaemilian luona mikä oli kivaa sillä sain taas viettää aikaa yhdessä vaikka aikamoista juoksemista Nooran kanssa aikamme Sydneyssä olikin. Maijjaemilia asuu Manlyssa mikä on todella ihana rantakaupunginosa. Sinne pääsee maata ja teitäkin pitkin, mutta nopein ja helpoin reitti on ottaa n.30 min kestävä lautta, joka kulkee Cityn ja Manlyn väliä. Sitä väliä tulikin kuljettua paljon. Se ei sinällään haitannut, koska maisemat matkalla ovat upeat ja kaupunkiin tultaessa lautta menee aivan oopperatalon ohi. Yhtenä päivänä kun olimme matkalla kolmestaan Bondi Beachille ja olimme Manlyn lautalla, alkoi yksi lautan työntekijöistä juttelemaan jotain meille. Seuraavaksi meiltä kysyttiinkin haluammeko mennä aivan yläkannelle missä on ohjaamo ja kapteeni.. No kyllä halusimme!
Darling Harbourissa oli jättimäinen kelluva kumiankka johon rakastuin täysin! Se oli vain niin käsittämättömän symppis. :) Se liittyi eräisiin kaupungissa oleviin festivaaleihin ja on siis vain väliaikainen vieras (nyt kenties jo lähtenyt). Kuulin että ankan saapumista oli näytetty Suomessakin kymppiuutisssa ja Sydneyssä joku väitti että on se on Australian Instagrammatuin kohden tällä hetkellä.
Lopuksi vielä pari illellamma otettua kuvaa. :) Sydneyssä on muuten aivan samannäköinen huvipuisto kuin Melbournessa tai ainakin sisäänkäynti naamoinen on samanlainen. ;)
Sen näköistä siellä :)

12 kommenttia:

 1. Vau, ihana tuo bannerikuva ♥

  Muutenkin tämän postauksen kuvat on tosi kivoja, tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kyllä ihanalta kaupungilta! ja teillä näytti olevan kivaa! :)

  Heh, kyllä mäkin JUST ja JUST voisin katsoa ne about miljoona kuvaa... ;) <3

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä paikkoja, ei tule ainakaan tylsää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveästi olisi kyllä nähtävää. Harmi kun työt on vähän haittana matkustelulle, hah hah ;)

   Poista
 4. Huomio! Minä kyllä myöskin jaksaisin katsoa ne kaikki kuvat, mutta toisaalta, olinhan yhteisen matkamme aktiivinen osapuoli mukana menossa ;)
  Tuo matka oli kyllä jotain aivan mahtavaa, oon melkeen liikuttunut kun ajattelen! :D <3

  Hahaha, kävi naurattaa yks juttu, liittyen tohon kumiankkaan ja sen suosioon Instagramissa. "joku väitti..." ;) hihi muistathan vielä kuka se "joku" oli?! hahahaha :D

  <3 : Norppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih hih <3 <3 *muisk*

   "You can try to leave us, but we will hunt you down!" ;)

   Poista
  2. Hihihi, and we sure DID! ;) ...paheksuvien katseiden saattelemana.. :D <3
   Ollaan paras tiimi! :*

   Poista
 5. Ihan uskomatonta, että joku oikeasti viettää aikaansa noissa maisemissa.. =) Tuonne on vielä joskus päästävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestäkin tuntuu joskus hassulta katsoa oikeasti samoja maisemia mitä on nähnyt kuvista ja televisiosta. :D Toisaalta on tuntunut myös hassulta kun olen pari kertaa bongannut lehdistä matkailujuttuja Suomesta ja lappi tuntuu ihan mielettömän eksoottiselta. :D

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)