12.1.13

Munakoiso-tofupaistos

Siitä on jo varmaan viikko kun kävin eräässä ravintolassa ja siellä tuli tilattua annos nimeltä Wood Roasted Eggplant. Se oli todella hyvää ja siinä oli munakoison lisäksi kirsikkatomaatteja, valkosipulia, persiljaa ja fetaa.
Munakoiso on itselleni ollut kuin kesäkurpitsa. Toki syön sitä jos joku muu on sitä laittanut, mutta sitä ei ole tullut ikinä itse ostettua tai laitettua siitä ruokaa. Tuon ravintola-annoksen jälkeen iski kuitenkin ihan uudenlainen mielenkiinto munakoisoon ja googlettelin munakoisoreseptejä. Sitä kautta törmäsinkin herkullisen kuuloiseen Munakoiso-tofupaistokseen Chocochili nimisessä blogissa.

Sitä olikin heti pakko kokeilla ystäväni Nooran kanssa! :P Toinen mielenkiintoinen osa munakoison lisäksi oli tofu. Tykkään paljon tofusta ja ajoittain sitä tuleekin jossain ravintoloissa syötyä, mutta taaskaan en ollut ikinä itse ostanut sitä.

Pääainekset: Tofu ja itkevä munakoiso
Resepti oli todella helppo ja oli kivaa kokkailla yhdessä Nooran kanssa. Kaksin on aina hauskempaa kokkailla ja varsinkin jos kokeilee jotain uutta.
Vaikka itse sanonkin (ja Noora ;)), niin tuli kyllä todella hyvää. :) Blogi josta otin reseptin sanottiin myös että kyseinen ruoka melkein vain paranee seuraavana päivänä ja voin allekirjoittaa senkin. Paistoksen kylkeen teimme ihan vain yksinkertaisen salaatin, jossa oli mm. avocadoa ja mausteisia oliiveja.

5 kommenttia:

  1. Ompas herkullisen näköistä! Melkeinpä voisi itsekin joskus kokeilla! :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä hyväääää! Kivaa kokkailla yhdessä <3

    T. Se toinen kokki ;)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)