2.1.13

Uusivuosi 2013

Tuntuu hassulta että elämme jo vuotta 2013. Niin ne vuodet vierivät.. :)

Meillä on vielä kylässä serkkuni miehensä kanssa ja lisäksi meille tuli yksi kaveripariskunta kylään. Alkuilta meni grillaillessa hampurilaisia, kuohuvasta ja hyvästä seurasta nautiskellen. Itse vuodenvaihdetta lähdimme vastaanottamaan Albert Parkkiin. Se on tunnettu puiston keskellä olevasta järvestä, mustista joutsenista ja siellä ajetaan myös Formula 1 kisat joka vuosi.  Sieltä avautuu myös kaunis näkymä kaupungin pilvenpiirtäjien silhuettiin.
Ilotulitus oli kuulemma Melbournen kaikkien aikojen kallein ja maksoi n. 2.8 miljoonaa dollaria. Ilotulitteita ammuttiin lähes paristakymmenestä eri kohteesta ja useat niistä olivat pilvenpiirtäjien katoilta. Korkein niistä oli Eureka Tower, joka on eteläisenpallonpuoliskon (heh) korkein asuinrakennus. Tulitus oli aivan mahtava ja varsinkin sen takia että se oli alueeltaan niin laaja. Harmi ettei ainakaan näin amatoorivalokuvaajan kuvissa ne oikein ikinä näytä miltään. ;)
Koska vuodenvaihde vaatii aina kimallusta, oli minulla päällä eräs paljettitoppini! Se on ostettu täältä MNG:stä eli kansainvälisemmin Mangosta. Jalassa minulla oli mukavuussyistäkin Aldon glitterballerinani. Yleensä en tykkää sekoittaa kultaa ja hopeaa, mutta mielestäni vuodenvaihteessa mikään ei ole liikaa. ;)
Vuodenvaihde oli lennokas!

 Toivottavasti teilläkin oli kiva uusivuosi! :)

8 kommenttia:

 1. Tuo ilotulitus näyttää kyllä "hiukan" paremmalta kun mitä täällä Suomessa järjestettävät. :D Kivoja kuvia oot saanut otettua ja ei yhtään haittaa tuossa asussa hopean ja kultaisen yhdistelmä, kyllä uutena vuotena saa kimaltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Sain kavereiltani kaiken kimalluksen vuoksi ainakin yhdeksi illaksi lempinimen Rapala vaikken ketään yrittänyt koukkuun saadakaan ;)

   Poista
 2. Me oltiin St Kildassa, ja nyt harmittaa kun ei tajuttu tota Albert Parkkia! Näyttää tosi mahtavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kildassa oli varmaan enemmän menoa, me mentiin lähinnä ilotulituksen näkymien vuoksi Albertiin. :D

   Poista
 3. Kuulostaa tosi kivalta uudelta vuodelta! :)
  Meille tuli muutama kaveri kylään ja oltiin koiruleiden kanssa ennen keskustaan siirtymistä. Mukavaa oli ja oli ihana nähdä,että Dee ja Koo ovat aikamoisia viilipyttyjä ja eivät hetkauttaneet korviaan melulle.
  Ihanaa uutta vuotta 2013!! <3 <3 <3 Tänä vuonna tapahtuu paljon mukavia asioita, mä olen ihan varma siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hauskalta ja tosi kiva että raketit eivät suotta pelästyttäneet <3 :) Toivotaan todellakin että tästä tulisi hyvä vuosi! <3

   Poista
 4. Voi näyttää mukavalta! Uusi vuosi oli kiva, mutta keli ihan kauhea. Satoi vettä, oli äärettömän liukasta (kun oli kuitenkin lunta alla) ja taivas oli ihan harmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa siellä sitten lämmintä jos vettäkin satoi. Kiva ettei keli kuitenkaan tunnelmaa häirinnyt. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)