31.12.12

Hyvää Uutta Vuotta!!!

Toivottavasti kaikilla meni Joulu oikein mukavasti. Itselläni on ollut erityisen kivaa sillä serkkuni miehensä kanssa on ollut meillä kylässä! :) En tiedä oliko silläkin vaikutusta siihen, että tänä vuonna pääsin jo hieman paremmin joulutunnelmaan kuin viime vuonna vaikka edelleen ajatus joulusta kesällä on vähintään ihmeellinen. Kävin Melbournen Suomi-talolla alkukuusta ja siellä oli kahvin kansa joulutorttuja. Ajattelin, että onpa ihmeellinen valinta, kunnes se taas iski tajuntaan, että jouluhan on jo ihan kohta! Suomeen menevät joululahjat muistin ja lähetin aivan viimetipassa, joulukortit unohdin aivan kokonaan ja miehelleni ostin joululahjat niinkin ajoissa kuin 23.12.
Säälittävä Ikean 2$ joulukuusemme, jota piristää äitini tekemät pallot, australialaisjoulueläimet ja kadulta löytynyt yksinäinen tähtikoriste.
 Siltikin sanoisin, että tänä vuonna osasin enemmän nauttia kauppojen joulukoristeluista ja itsekin lallattelin joululauluja jos niitä kuulin jostain. Itse joulu meni aika lailla grillaillessa mikä on aika aussijuttu. Kävimme ostamassa tarpeita South Melbourne Marketista mikä on kauppahalli ja menimme kavereilllemme jouluaattona. Joulupäivänä kävimme suomalaisessa joulukirkossa ja illalla oli tietenkin käytävä myös joulusaunassa. Joltain osin siis hyvin perinteistä ja joltain osin taas ei. :)
Joulua edeltävä viikonloppu oli superkuuma. Muuten on ollut viileämpää ja lämpötila yleensä 22-26 välillä.
Lähikaupasta löysin Fazeria! Lisää saimme joulupukin tuomisina Suomesta.
Viime uusivuosi meni Sydneyssä ja tämän uudenvuoden halusin ehdottomasti viettää täällä Melbournessa (tämä on myös viimeinen uusi vuositäällä, nyyh..). Tänään on päivä mennyt ensin ihan arkisesti töissä ja kohta alamme grillailla parvekkeella (serkkuni mies on äärimmäisen innokas grillailija ja olenpa minäkin jotain uutta oppinut tästä jalosta taidosta :)). Päätin etten halua illalla Federation Squaren tungokseen, vaan sen sijaan lähdemme Albert Parkkiin. Melbournessa ammutaan ilotulitteita paristakymmenestä eri kohdasta ja sieltä meillä tulisi olla aivan erinomaiset näkymät. :) Piknikpeitto vain nurmelle järven rannalle.. Can't wait!!

Räiskyvää Uutta Vuotta kaikille! :)

2 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)