18.12.12

jne.

Huh huh.. viimeinen viikko on ollut sellaista juoksua, että blogi on jäänyt heitteille ja silmien alle ovat tulleet pussit. Vaikka mielelläni tykkään päivittää blogia kerran päivässä, on periaatteeni kuitenkin etten ikinä tee postausten kirjoittamisesta pakkoa tai ota stressiä. Kun päivistä meinaavat tunnit loppua niin ensimmäiseksi karsinkin blogista ja yöunista. Silti tunnen huonoa omatuntoa kun en saa mitään postauksia aikaiseksi. :D Lisäksi voi olla, että viikonlopun jälkeen olen tilanteessa jossa minulla ei ole väliaikaisesti edes nettiä..

Kuitenkin kuten yleensäkin, niin onneksi sentään osa kiireistäni on kivoja. Eilen nimittäin tänne saapui serkkuni miehensä kanssa. Niin ihanaa!!! :D Työni rajoittavat yhteistä aikaa, mutta onneksi on sentään illat, viikonloput ja joulunpyhät. Vieraissa on kivaa se, että vaikka on tietenkin ihanaa nähdä ja viettää aikaa, niin jotenkin samalla aktivoituu oman kotikaupunkinsa suhteen. Nytkin on hirveästi kaikkea suunniteltua, joista osa on itselle tuttua ja osa sellaista mitä ei itsekään ole ehtinyt kokea. Kamera tulee laulamaan varmasti aika ahkeraan.. ;)

Kuvituksena asua viime viikolta: Paita: Zara, farkut: Vero Moda, laukku: Michael Kors, kengät: Bianco, kaulakoru: Lovisa


Älkää ihanat lukijani minua täysin hyljätkö 
vaikka en hetkeen tiekoneella ehdi/malta olla niin paljon kuin yleensä.. ;) 

4 kommenttia:

  1. Ihana banneri!:) ja ei haittaa vaikka ei aina kuuluisi päivityksistä, kivaa joulun odotusta

    VastaaPoista
  2. Hei:) olen lukenut blogiasi jo aika kauan ja pidän blogistasi paljon :) Itselläni on unelmana muuttaa opintojen jälkeen aussiin ihan pysyvästi mutta ymmärrän että polku tulee olemaan kivinen. Olisi tajuttoman hienoa jos voisit tehdä omasta polustasi ausseihin jonkun postauksen tänne :) Meinaan juuri että kertoisit vähän miten viisumijutuista ja ihan alkutaipaleesta( osasitko englannin kielen miten, opeitko nopeasti lisää englantia siellä tms :) kiva jos tämän toteuttaisit lähi aikoina :p kiitos ja hyvät jatkot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toki voin tehdä sellaisen postauksen. Eniten kommenteissä kysyttäjä kysymyksiä on juuri ollut että miten olen tänne päätynyt ja en muista olenko sitä valottanut muuten kuin että jotain kirjoitin juuri ennen muuttoa. :) Nopeasti voin nyt kertoa, että miehelläni on 457 viisumi ja itse olen siinä spousena. Asun täällä australiassa vain väliaikaisesti. En tiedä siis onko minusta mitään hyötyä sinulle, mutta yritän silti saada postauksen aikaan nyt ihan viikon tai kahden sisään. :)

      Onnea unelmien tavoitteluun! Hirveästi täällä tuntuu suomalaisia olevan ja ihan pysyvästikin jääneitä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)