11.12.12

Craving Caviar

Olen ollut jo jonkin aikaa aika innostunut kynsitrendistä nimeltä caviar manicure, mikä varmasti jakaa ihmisten mielipiteitä. Siinähän kynnet näyttävät kuin niihin olisi liimattu satoja nonparellejä. Sweet!!! :D Ensimmäinen innostuksen lähteeni oli Noora, jonka blogissa näin kaviaarikynnet ensikertaa ja ne näyttivät mielestäni supersöpöiltä! Sen jälkeen olen bongaillut kuvia niistä vaikka mistä ja täälläkin on viimeaikoina alkanut näkyä niistä kuvia paljon lehdissä.
Kuva: We Heart It
Kuva: We Heart It
Kuva: We Heart It
Kynsiin voi käyttää muitakin helmiä, mutta itse haluan ensikokeilun pitää mahdollisimman helppona ja halusin Ciatén paketin. Googlettelin ja en löytänyt niitä mistään Melbournesta kunnes reilu kuukausi sitten törmäsin niihin viimein Mecca nimisessä kosmetiikkaliikkeessä. Niitä oli myynnisssä kahta erilaista, kirjavaa ja mustavoittoista helmeä. En osannut päättää kumman haluan ja koska sormiharmistukseni oli niin voimakas, en sitten ostanut kumpaakaan. Nyt kun sormileikkaus on takana ja jonkinlaista kynttäkin voi muutaman kuukauden päästä odotella, jaksan taas innostua enemmän erilaisista kynsilakoista. Kävin jälleen Meccassa ja tällä kertaa ostin kotiin kaviaaria. Valintakin oli helppo, koska kirjavat olivat loppuunmyydyt, joten mukaani lähti musta-violetti pakkaus. :)
Saa nähdä mikä ilta malttaisin kokeilla ja kuinka toivoton lopputulos tulee olemaan. ;) En vielä edes tiedä haluanko kokeilla niitä tehostekynsinä eli esimerkiksi vain nimettöniin ja heittäytyisinkö niin hurjaksi, että tekisin suoraan 9 kynnen kaviaarilakkauksen. ;)

9 kommenttia:

  1. Noi näyttää niin houkuttelevilta! Itse ehkä uskaltaisin alkuun kokeilla vaan tollaista niinkun alimman kollaasiin oikeassa alakulmassa, eli että koko kynsi ei peittyisi. Voi kyllä varmaan olla vähän haastavampi saada ne nätisti noin.. Mutta tekis kyllä mieli itsekin kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihanat ja kivaa etten ole ainoa! :) Saa nähdä miten minulta onnistuu alkuun edes koko kynnen laitto. ;)

      Poista
  2. Mua on kanssa jo jonkin aikaa kiinnostanut noi nonparelli-kynnet, mutten ole taalla budapestissa viela tormannyt sopiviin lakkoihin. Tammikuussa siirryn rapakon taakse joten Sephorasta varmasti loytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu että tännekin ne vasta tuli ja suomesta niitä sai aikasemmin. Minne muutat? :)

      Poista
  3. Wau! Mä en ole ikinä törmännyt tuommoisiin!! Tosi käheet :D

    VastaaPoista
  4. Enpä oo minäkään ennen nähnyt tuommoisia :O
    Joku noissa kyllä kiehtoo, vaikka en omiin kynsiin osaa tuollaista lakkausta kuvitellakaan! Menee ehkä vähän aikaa lämmetessä idealle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä monesti menee. ;) Itsellänikin on vaikka miten monta asiaa, joille olen aikanaan vannonut että ei ikinä! :D

      Poista
  5. Kivalta näyttää :) ihme kyllä noita löytyy nyt täältäkin

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)