2.12.12

Stereosonic!

Eilen koitti vihdoin Stereosonicin aika! Johan sitä oli hetki ehditty odottaa ja tunnelmoida jo etukäteen. Seurana minulla oli maijjaemilia poikaystävänsä kanssa ja voin sanoa, että oli ihan huippua! :D Niin hauskaa ja loistava tunnelma siitä saakka kun pääsin heille ja aloitimme valmistautumista. Olimme maijjaemilian kanssa päätyneet jopa teemavaatetukseen ja perjantaina töiden jälkeen suihkimmekin ympäri keskustaa mahdollisimman halpojen ja kivojen neonvaatteiden perässä. :D Näin kesän korvilla täytyy tunnustaa, että olen innostunut niistä muutenkin ja varmasti käyttöä tulee vaikkei ehkä kaikkia näin yhdessä asussa kuten eilen.. ;)
Aamulla käväisin nopeasti Melbournen Suomitalolla joulumarkkinoilla (Nyt on pakkasessa ruisleipää, karjalanpiirakat jo syöty ;)) ja sen jälkeen suuntasin kavereilleni. Meillä tytöillä kului tovi jos toinenkin laittautuessa, mutta sekin oli osa hauskanpitoa. Mielestäni yhdessä laittautuminen on todella kivaa. Nytkin saattoi samalla puhua vaikka mistä, vertailla niksejä, juoda sangriaa, helliä kissaa ja kuunnella musiikkia virittäytyen tunnelmaan. Lisäksi oli ihanaa kun kerrankin joku muu tappeli tukkani kanssa kuin minä.. ;)
Instagram @maijjaemilia
Sää oli koko päivän upea, mutta nopeiden säävaihteluiden Melbournessa, alkoi sataa miltei välittömästi kun pääsimme alueelle.
Onneksi sään vaihtelu oli yhtä nopea myös toiseen suuntaan sillä puolen tunnin jälkeen ei sateesta ollut enää tietoakaan. Saimme ilmaiset ponchot ja koska osa lavoista oli sisätiloissa ei tuo pienikään sade haitannut. Olin etukäteen miettinyt laittavani ehkä farkut, mutta onneksi maijjaemilia onnistui kääntämään pääni. Lämpötila oli taas lähes 30 ja illallakaan ei shortseissa ja topeissa tullut missään vaiheessa edes viileä.

Teininä tuli kuunneltua paljonkin tämän tyyppistä musiikkia ja vieläkin baarissa minut saa tanssilattialle tämän tyyppinen musiikki paljon todennäköisemmin kuin mikään R'n'B biisi. Niin paljon en ole viimevuosina kuitenkaan kuunnellut että olisin hyvin perillä artisteista. Näissäkin etukäteen nimiä katsonnut minua kiinnosti ainoastaan Dash Berlin, Calvin Harris ja Tiesto. Musiikki oli kuitenkin todella mukaansatempaavaa ja loistavaa vaikka en välillä tietoinen ollutkaan kuka oli milläkin lavalla vuorossa. Calvin Harris oli aivan mieletön ja onko ihme kun alkaa miettimään kuinka monta maailmanhittiä mies on viimevuosina luonut. Olen tainnut tähänkin blogiin joskus lisätä herran ja Rihannan We found Love hitin. ;)

Itselleni (enkä tainnut olla ainoa) ehdottomasti suurin ja paras kohokohta koko illassa oli kun Tiesto saapui viimein lavalle! Se fiilis oli niin mieletön mitä tunsin, että sitä on mahdotonta kuvailla. Kun musiikin tuntee sydämessään ja jokaisessaan solussaan ja antautuu sille täysin. Tunsin olevani yhtäkkiä 10 vuotta nuorempi, onnellinen ja vapaa kaikista aikuisuuden murheista! Huusin, hypin ja hymyilin kuin Naantalin aurinko niin täynnä onnea. :D

Tieston viimeiset hetket ja Stereosonicin loppua:



Instagramiinkin tuli taas ladattua kuva jos toinenkin ja tässä niistä muutamia:
Instrgram kuvia. 5 ensimmäistä @mipsukka ja 4 viimeistä @maijjaemilia
Oli kyllä niin huippupäivä ja hieno kokemus ettei sitä unohda hetkessä. :D

4 kommenttia:

  1. Voi että, miten ihania kuvia!! Tuntuu hassulta katsoa näitä, kun täällä tulee lunta ja on pakkasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän! Minusta on ollut viimepäivät ihan outoa katsoa kaikkia lumisia kuvia Suomesta. :D

      Poista
  2. Oi mitä beibejä!! UPEAA, mahtavasti olitte panostaneet! :)
    Näyttää kyllä ihan mahtavalta päivältä kaikenkaikkiaan!
    Täällä nautitaan ihanasta puuterilumesta ja pakkasesta. <3
    Haleja sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih hih, oli kyllä mahtava päivä! :D Ihanaa, että siellä on lunta niin on joulumaisempi tunnelmakin. :D Toivottavasti ei sula pois. :) *muisk*

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)