3.12.12

Marraskuuni Instagramissa

Nyt nautitaan jo joulukuusta, mutta palataan marraskuuhun vielä tämän yhden postauksen verran. Minun piti julkaista tämä jo perjantaina eli 30.11., mutta sitten tulikin muuta ohjelmaa sen verran paljon, että ehdin silloin väsätä ainoastaan kollaasit. :)

Marraskuussa ehti tapahtua kaikenlaista ja kun kännykkä kulkee lähes aina mukana tulee Instagramia päivitelteltyä aika ahkeraan. Heti kuun alussa oli Melbourne Cup eli suurimmat laukkakisat koko Australiassa. Sinne oli tiukka pukukoodi eli missään lenkkareissa ja t-paidoissa ei kisoja voinut seurailla. Naisilla kuului etikettiin joko hattu tai pääkoriste. Loistava päivä vaikka hevosia en paljoa nähnytkään. Marraskuussa tuli myös käytyä kavereiden kanssa luistelemassa mikä oli todella kivaa. En luistimilla ole muutamaan vuoteen ollutkaan. Normaali sirklaus lähti onnistumaan hyvin, mutta takaperin sirklaus ei sitten millään. Miten voi sellaisenkin taidon unohtaa? Eikö sen pitäisi olla kuten polkupyörällä ajo? ;)

Tuli myös pelailtua ilmakiekkoa mikä on aina mielestäni superhauskaa. Samassa pelihallissa tuli myös mm. läiskittyä vasaralla sammakoita päähän. Myös Crown kasinolla tuli pyörähdettyä vieraiden kanssa. Itse tyydyin leikkimään pelikoneilla ja jäin jopa 20$ voitolle. Jihuu! Uusin Bond elokuva oli myös nähtävä ja itse tykkäsin siitä todella paljon vaikkakin siitä jäi myös hieman surullinen olo. Marraskuussa tuli myös vietettyä useampia tyttöjeniltoja maijjaemilian kanssa. :) Ei niin kiva juttu oli leikkaus johon jouduin. Kyseessä oli vain pieni sormeen liittyvä leikkaus, mutta nukutus jännitti minua etukäteen todella paljon. Onneksi en kuitenkaan ikiuneen vielä joutunut vaan heräsin kuten pitikin.
Kaupungilla liikkuessa tulee aina otettua kuvia väkisinkin. Rakastan sitä kuinka monipuolinen Melbourne on vaikka sekin on vasta parisataa vuotta vanha. Se on australian monikulttuurisin kaupunki ja sen huomaa varsinkin ajellessa eri kaupungiosissa sillä esimerkiksi yhtäkkiä saattavat kaikki liikkeiden nimet olla koreaksi. Täällä on hirmuisesti vanhoja erittäin koristeellisia taloja, mutta sitten myöskin hyvin moderneja ja pilvenpiirtäjiä. Tykkään siitä sekoituksesta. :)

Marraskuussa tuli myös matkusteltua jonkin verran Melbournen ympäristössä. Great Ocean Road tuli ajettua jälleen kerran vieraiden kera ja takuuvarma Koalan bongaus paikka ei pettänyt tälläkään kertaa. Myös muualla Victoriaa tuli ajeltua. Pidän siitä, että täällä pienilläkin paikkakunnilla on hirveästi tarjontaa. Hirmuisesti pieniä liikeitä ja kahviloitakin saattaa tuhannen asukkaan kylässä vaikka 10. Ihmiset tuntuvat myös käyttävän niitä kun Suomessa tuntuu, että monesti lähikaupunkien isot automarketit sun muut imevät asiakkaat paikallisilta pikkukaupoilta.
Yksi asia mitä teen täällä aivan liikaa, on se että ulkona ravintoloissa tulee käytyä todella paljon. Herkullisia, mutta niin lihottavia ravintola-annoksia tulee syötyä jopa useasti viikossa. Mielenkiintoista tarjontaa on niin paljon että niitä on vaikea vastustaa saati että raaskisi joka kerta tilata sen salaatin vaikka nekin ovat hyviä. Toisaalta nyt kun on mahdollisuus kokeilla kaikkea, pitää siihen tarttuakin. ;) Kuvissa mm. Fifty Shades of Grey and White Lady drinkit, venäläisessä ravintolassa syöty Rasputin pihvi, tyttöjenillassa itse kokkailtut nachot, mieheltä yllätyslahjana saatu suklaa ja aasialaisesta ruokakaupasta tuurilla ostettu juoma. Juoma oli aivan karmean makuista ja selvisi että se on jonkinlainen ohratee juoma. Niistä ei ikinä tiedä etukäteen onko ostamassa jotain aivan ihanaa vai aivan kamalaa. :D
Välillä tulee tietysti otettua aivan sattumanvaraisia kuvia mistä sattuu kuten vaikka kauniista ikkunasta, kasveistä, iltojen iloksi ostetuista naistenlehdistä, laukun yksityiskohdasta, salibandypelista ja tietenkin omasta naamasta.. ;)
Siinä oli siis valikoima osasta marraskuussa ottamistani kuvista. Tykkään hirveästi Instragramista sillä kuten sanonta sanoo, niin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja kun siihenkin vielä liittää jonkin selittävän lauseen tai pari, niin sehän kertoo silloin kaiken. ;)

Instagram: @mipsukka

Ihanaa joulukuuta kaikille!

5 kommenttia:

  1. Voi sä oot niin suloisen ja vähän poloisen näköinen leikkausympäristössä :) Ihana sinä!!!!!

    Hei ja onpa hyvä että on tuollainen takuuvarma koalan bongauspaikka - tykkään! ;)

    Ihanaa ja kesäistä joulukuuta sinne, tammikuuta odotellessa... <3

    Halein, Norppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lupaan että varmasti näet sinäkin niitä ja ihan luonnossa. :) Pian nähdään! <3

      Poista
  2. Oi ihanaaaaaa!! Mulla alkaa matkakuume olla jo tosi kova... Välillä kun sitä oikein pysähdyn ajattelemaan, en oikein edes usko miettiväni omaa elämääni :D On niin epätodellinen olo, että pian nähdään, siellä teidän maailmassa <3 CanNOT WAIT!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pian kiepsahdat maapallon toiselle puolelle! :D Ihanaa! <3 <3

      Poista
    2. Ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 <3 <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)