6.1.13

Asu 06/01/13

Tänään oli ihana aurinkoinen päivä ja en millään halunnut laittaa farkkuja vaikka kaupoilla päivä vierähtikin. Serkulleni Kirsille ja hänen miehelleen jätin muutama päivä sitten kaihoisat hyvästit, mutta samana päivänä tänne saapui ystäväni Noora. Kiersimme keskustan tavarataloja ja kävimme Melbourne Central ostoskeskuksessa. Oli kivaa näyttää Nooralle hieman Melbournen keskustaa ja samalla mukaan tarttui Myeriltä unelmalaukkuni! ;)
- paita: Urbane
- hame: Vero Moda
- kengät: Tory Burch
- laukku: LV (speedy)
- kello: Guess
- korvakorut: David Lawrence

Asukuvani otti muuten ihanainen Noora, sen vuoksi tavallista paremmat kuvat ;) Nooran kanssa on muutenkin ollut todella hauskaa. Tänään kun odotimme bussia, aloin ihmettelemään miten intialaiset osaavatkin sitoa huivista tai kankaasta niin tiiviin ja päässä tiukasti pysyvän huivin (miksi tätä aloin miettiä, sitä en tiedä :D). Noora yllätyshulluna alkoi välittömästi kasaamaan huivista itselleen turbaania. Ja voin sanoa, että aika hieno! Ensimmäistä kertaa ja ilman peiliä. :) Noora myös jätti sen päähänsä kun matkustimme bussilla kotiin ja kävimme vielä kaupassa. Ihana asenne! :D

Kivaa sunnuntaita! :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu! Mä en vaan ikinä meinaa muistaa,että siellä on kesä ja kuuma kun täällä jäätä ja moskaa. Mur.

    Hauskaa yhdessäoloaikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan hassua! :D Kiitos <3

      Poista
    2. Kiitos minunkin puolestani! On ollut ihanaaaaa <3
      T. Turbaanipää ;)

      Poista
  2. Olet niin ihanan aurinkoinen ja kaunis näissä(kin) kuvissa! <3 Ja todella söpö asu! Erityisesti ihailen noita baltsuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiton Jonttu ihanasta kommentista ja todella ihanaa kuulla taas sinusta! <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)