14.1.13

Asu 14/01/12

Tämän päivän asukuvaan valitsin muikistelukuvat kun kerrankin sellaiset sattuivat näköjään tallentumaan kameralle. Mieheni mukaan muikistelen hänelle useinkin, mutta itse en sitä huomaa. Tälläisissä kuvissa huomaa myös eron verrattuna siihen onko kuvat ottanut joku henkilö (kuten nämä kuvat otti mieheni) vai onko kuvat ottanut itse kaukolaukaisimella. Vaikka yritän olla rento ja itseni kaukolaukaisinta käyttäessä, huomaan silti että kuvat ja ilmeeni ovat aivan erilaiset kun kuvat on ottanut joku oikea henkilö. :)
- paita: Urbane (suosikkejani tällä hetkellä)
- farkut: FreeSoul
- laukku: LV (speedy)
- kengät: AiLY

Noista kangasballerinoista tykkään hirveästi. Ne eivät maksaneet muutamaa euroa enempää kun ostin ne Kuala Lumpurista Malesiasta ja taisivat olla muutenkin ainoat ostokseni sieltä. Tykkään niiden kukista, värityksestä, pienistä metallipalloista kärjessä ja myöskin muodosta. Yleensä tykkään mantelikärjistä,  mutta niiden muoto on jotain mantelin ja terävän välistä. :) Myöskin niiden sivu on matalampi kuin kärki tai kanta.

Tänään on ollut myös ihan kiva päivä. Töissä meni mukavasti ja juuri kokkailimme Nooran kanssa feta-avokadosalaattia ja mausteista tofua. Juomana meillä on viinitilakierrokselta ostamaani valkoviiniä mikä vähän korvaa sitä että itse viinitiloille emme nyt ehtineet.. ;) Televisiosta tulee myös tennistä ja siellä pelaa Nooran ikisuosikki Lleyton Hewitt.

*Go Lleyton*
"Come on!"

6 kommenttia:

 1. Maailman paras viinitilakierros!!!! Maailman parhaalla viihdykkeellä! :D <3 Come on, Lleyton!!!!

  ~ Norppa-neiti

  VastaaPoista
 2. Oi, oletpas kaunis!! :) Ihana, tyylikäs ja piristävän värinen asukokonaisuus. Terveiset täällä kylmästä Suomesta, nauti lämmöstä ja auringosta. Itse ehkä lähden Australiaan keväällä tai kesän alussa! :)

  - Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera ja olipa piristävä kommentti lukea heti aamulla! Aivan mahtavaa kuulla että pääset mahdollisesti tänne jo niinkin pian! <3 <3 Niin ne unelmat lähtevät toteutumaan ja tuokin on luultavasti monista matkoistasi tänne vain se ensimmäinen. :)

   Poista
 3. Moikat pitkästä aikaa! :) Onpa piristävää nähdä kesäasuja kaiken pakkasen ja lumen keskellä!

  Kuolailen taas tuon LV:n speedyn perään... Olisi näppäränoloinen kevät-/kesäkassi. :) Oletko ollut materiaaliin tyytyväinen? Onko pinta pysynyt vaaleasta väristä huolimatta siistinä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joskus jo melkein unohdan miten mennään vastakkaisissa vuodenajoissa. :D

   Tykkään hirveästi vaihdella laukkuja arjessa oli ihin mielettömän paljon en ole sitä ehtinyt vielä käyttää, mutta ihan jonkin verran kumminkin. :) Aluksi olin sen kanssa todella varovainen, mutta se on yllättänyt positiivisesti miten hyvin se hylkii likaa ja laukun pohjakin näyttää todella hyvältä vaikka armottomasti olen sitä kaupungilla lattioilla ja kaduillakin pitänyt. Laukun kantokahvat ovat vähän tummuneet liasta, mutta eiköhän sekin hälvene kun nahkaosat päääsevät tummumaan auringosta vielä enemmän. :)

   Jotkut sanovat että laukku on ottanut kylkeensä kiinni farkuista sinistä väriä minkä uskon vaikkei omassani mitään olekaan. Minulla on nimittäin ottanut väriä farkuista jopa ruskea nahkainen MK:n Hamiltoni vaikkei sen periaatteessa pitäisi olla yhtä herkkä kuin tuo valkoinen.

   Itse olen tykännyt tuosta laukusta ihan hirmu paljon eli uskallan jopa suositella. ;)Hirveästi on tullut vastaan kaupungilla vaaleita Vuittoneita todella patinoituneilla nahkaosilla eli jos ei ihan mudassa sitä ala pyörittää niin aika hyvin tuo materiaali kestää. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)