23.3.15

Matkoilla -ei tavoitettavissa

Edellisestä postauksesta onkin jo kulunut aikaa! Tuntuu ettei siitä olisi kauaakaan, mutta sen jälkeen on tapahtunut niin käsittämättömän paljon että toisaalta tuntuu, että siitä voisi olla kauemminkin. :)

Kolme lomakuukautta Australiassa olivat ihan käsittämättömän ihania ja kiva oli myös viimeinen kuukausi Kanadassa. Yritin sen kuukauden aikana myös vähän bloggailla, mutta jostain oli ihan oikeasti sitten karsittava, että sai kaikki tärkeät asiat hoidettua. Voisi luulla, että jos on ollut 3 kuukautta poissa ja tulee takaisin vain kuukaudeksi pääsisi ehkä töissä vähän helpommalla. ;) Eräs projekti työllisti minua kuitenkin todella paljon, mutta onneksi nautin siitä, sillä se oli hauskaa ja mielenkiintoista. Työn lisäksi halusin nähdä vielä kavereitani niin paljon kuin mahdollista ja tehdä kaikkea kivaa mitä en voi Suomessa tehdä kuten käydä laskettelemassa Whistlerissä ja tehdä viimeiset shoppailut haha.. ;) Sitten oli vielä vähemmän kivoja juttuja kuten paikallisen veroilmoituksen teko etukäteen ja kaiken muuttotavaroiden uudelleenpakkaus. Lähes kaikki tavara lähti meriteitse Suomeen ja varmaan joudun odottelemaan 2-4 viikkoa Suomeen saapumiseni jälkeen ennen kuin saan ne. Viikkoa ennen lähtöä lähetin lentoteitse Suomeen tietokoneeni ja jotain muuta pientä kuten talvitakin, että pärjään ainakin jotenkuten.

Jossain vaiheessa helmikuuta aloin melkein epäillä omaa mielenterveyttäni, koska kaiken muun lisäksi olin saanut ajatuksen lomasta Etelä-Amerikassa. Monet ehkä käyttäisivät sellaisen suunnitteluun kauemmin kuin kuukauden ja valitsisivat rauhallisemman hetken elämässä. 

Täällä kuitenkin ollaan ja jo kolme viikkoa matkaa takana eikä ole kaduttanut hetkeäkään! Tämä on ensimmäinen kertani Etelä-Amerikassa ja matkana tämä on ollut toistaiseksi aivan mahtava ja yksi parhaistani. :D Ensimmäinen viikko meni Ecuadorissa ihan mantereella ja toinen taas samalla maalle kuuluvilla Galapagossaarilla. Ihastuin molempiin paikkoihin ihan todella paljon ja eläimistö Galapagossaarilla oli jotain ihan ennenkokematonta itselleni. Viime viikko meni Perussa ja pääsin mm. toteuttamaan yhden pitkäaikaisista haaveistani eli Machu Picchun mikä oli mahtavaa. Tällä hetkellä olen Boliviassa ja viikon päästä onkin jo lento kotiin, eli Suomeen. 

Tuntuu kivalta muuttaa takaisin Suomeen vaikka toisaalta siihen sekoittuu myös jännitystä. :) Mielenkiintoista nähdä miten paljon on itse sekä kaikki muut ympärillä muuttuneet tässä ajassa. Minua on varoiteltu myös, että suomalainen kulttuuri voi lyödä kovasti kasvoille mutten usko, että itselläni tulee ongelmia, koska olen kaivannut sitäkin. Arvostan monia sen puolia kuten ennen kaikkea suorapuheisuutta ja sitä, että monet mutkat voi oikoa käyttämättä niihin liikaa aikaa. Ihanaa pian nähdä kaikkia läheisiä ihmisiä ja kivaa päästä myös takaisin töihin (kyllä, sanoin sen!). Laskin, että olen viimeisestä puolesta vuodesta lomaillut 4 kuukautta ja kivaa päästä tekemään jotain hyödyllistä ja olisihan se ihan kivaa myös saada vaihteeksi palkkaa.. ;)

Tämä oli nyt vain tälläinen postaus kuulumisten kertoilua ja toivottavasti pääsisin melko pian Suomessa taas sitten kunnolla takaisin tämän harrastukseni pariin. Mitään kuvia en edes yritä alkaa latailemaan tähän postaukseen, mutta Instagramia olen päivittänyt reissun varrella aina kun mahdollista eli jos kiinnostaa, niin @mipsukka

Kuulumisiin!!! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, nauti vielä lomasta ku voit! Kyllä tätä tasaisen tappavaa työarkeakin ehdit taas elää ;) muahha! Pus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäisen jälkeen pääsen sitten taas siihen työarkeen! :D :D Kiitos toivotuksista, yritetään nähdä piakkoin.. ;) <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)