8.2.16

Moikka!

Bloggaaminen jäi Suomeen muuton myötä kokonaan pois ja samoin ikävä kyllä myös muiden blogien lukeminen. En ehkä puhuisi omalla kohdallani kulttuurishokista, mutta melkoista myllerrystä ja sopeutumista on tämä elämä ollut. :)

Nyt viikonloppuna käväisin blogikirppiksellä missä oli Suomen eturivibloggaajia myymässä tavaroitansa ja pieni innostus syttyi taas bloggaamiseen. Oli se ihan tosi kiva harrastus ja tuntui, että sain omaan puketumiseen hirveästi inspiraatiota muilta. Nyt olen jumiutunut kauluspaitoihin ja neuleisiin, mutta vieläpä tylsällä tavalla, koska niistäkin saisi mielenkiintoisempia asuja jos vähän vain jaksaisi miettiä. 

Joten.. kai voisi sanoa, että I'm back.. ;) Huomattavasti rauhallisemmalla tahdilla tosin kuin ennen sillä tiedän etten löydä päivittäin postailuun aikaa. Työsäteeni on n. 250km ja käytännössä asutan kolmea eri paikkaa. Liikkuminen vie aikaa ja energiaa, mutta nautin siitä! Kyllästyisin jos olisin vain paikallani ja nyt voin työn ulkopuolella nauttia kolmesta täysin erilaisesta ympäristöstä. :)

Tämäkin viikonloppu on ollut ihan tosi mukava arkisuudessaankin. Blogikirppiksen lisäksi kävin mukavalla brunssilla, metsästin ja löysin salakapakan, olen opetellu pelaamaan shakkia, kiertänyt huonekaluliikkeitä ja äsken tulin juuri katsomasta elokuvaa Joy, mikä oli äärimmäisen inspiroiva. 

Mukavaa inspiroivaa uutta viikkoa kaikille!!!  

6 kommenttia:

 1. Voi ihananaa,että olet taas back to busineess.Olen käynyt aina kurkkaaamassa,että josko löytyisi postaus.Ei haittaa ,vaikka tahti olisi hidas,kunhan itetää ,että jotain tulossa..
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, ihana tietää että joku on edes vähän kaivannut :D <3 <3

   Poista
 2. Hauskaa että blogisi taas päivittyi, joka edelleen minullakin lukulistalla oleilee. Toivottavasti useamminkin! ;)

  VastaaPoista
 3. Hei! Ihanaa, jos jatkat blogin päivittämistä! :)

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)