26.2.16

Ostoksia

Alunperin suunnittelin tekeväni postausta laukunmetsästyskierroksesta. Ystäväni on saamassa 30-vuotislahjaksi haluamansa laukun ja sen perässä on nyt pari edellistä viikonloppua kierrelty, mikä on ollut ihan tosi hauskaa. 

Yksi näistä laukkuvaihtoehdoista on kuitenkin sellainen, että niitä on liikkeessä vain 1 kappale ja lisätilaaminen on epävarmaa... joten vaikka mahdollisuus siihen, että joku muu nappaisi sen tämän blogin perusteella on 0,01%, niin säästelenpä sitä postausta. Ei tarvitse ainakaan jälkikäteen jossitella. :D 

Olen Suomeen muuton jälkeen ostellut ihan hirmu vähän yhtikäs mitään. Tuntuu, että aika paljon on kaikkea ennestään ja ehkä vähän on jonkinlainen haikeus tiettyjen ketjujen ja merkkien perään, joita ei täältä saa.  Toissa sunnuntaina laukunmetsästyskierros jäi laukkujen osin hieman tyngäksi (..yllättäen.. lähes kaikki liikkeet olivat kiinni ;) ) tuli vierailtua sitten muissa liikkeissä.

Ajattelin siis esitellä ostokset, aivan kuten vanhaan hyvään aikaan.. ;)
Maranellossa oli menossa todella hyvät alennusmyynnit, ja sieltä tarttui väkisinkin pari hyvää alelöytöä mukaan, vaikka ihan yritin vältellä minkään ostamista.  

Hyviä nahkahanskoja ei kuitenkaan ole ikinä liikaa ja varsinkin kun minulla oli ennestään vain mustat hanskat käytössä. Nuo Filippa K:n lampaannahkaa olevat hanskat ovat ihan uskomattoman pehmeät ja kullan rakastajana tykästyin myös vetoketjuihin. Tykkään myös siitä, värit mätsäävät laukun ja kenkien kanssa.
Paitaa en pysty perustelemaan sillä etteikö niitä olisi ennestäänkin jo, mutta tykkään Ted Bakerin vaatteista todella paljon (etenkin mekoista!) etten malttanut olla ostamatta tuota neuletta. Sen verran voin hyvitellä omaatuntoa, että minulla ei ole montaakaan kuviollista neuletta (=perusteltu ja tarpeellinen ostos). :D 
Huomasin vasta kotona katsoa noita kuvioita tarkemmin ja huomasin, että nehän ovatkin käärmeitä. Pidän niitä vähän niljakkaina eläiminä, mutta toisaalta olen pidellyt sellaista niskassakin ettei mitään hirveää kammoa löydy. Käärmeet menevät siis paidassakin ja tykkäsin myös hirveästi tuosta väristä. Minulla on ollut nyt talvella menossa jokin villitys vihreään vaikkei sitä hirveästi vaatekaapistani löydy.

Sellaista.. kivaa viikonloppua!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)