1.2.15

HOTELLIELÄMÄÄ

Ensimmäinen vajaa viikko täällä Kanadassa meni tavallisessa hotellissa, mutta tänään pääsin muuttamaan lähellä työpaikkaa olevaan huoneistohotelliin. Aikaisemmin täällä ei ollut tilaan eräiden kaupungissa järjestettävien messuja takia, mutta nyt saan majailla tässä samassa hotellissa kuukauden verran. 
On ihanaa kun on jälleen oma keittiö ettei koko ajan tarvitse syödä ulkona ja, että ennen kaikkea on oma pesukone ja pyykinkuivain! Tuntuu myös kivalta kun tässä kuitenkin kuukauden verran viettää aikaa, että on sekä olo- että makuuhuone ja tarpeeksi tilaa. 
Otin pari kuvaa heti pariminuuttia sen jälkeen kun avasin oven ensimmäistä kertaa. Tiedän nimittäin, että kauaa täällä ei tule olemaan näin siistiä vaikka siivooja kävisi päivittäin. ;) Jo nyt olen alkanut levitellä tavaroita uusille paikoilleen ja mm. kylpyhuoneen tasolla on jo pussukka jos parikin. Onneksi tavaraa ei ole kuitenkaan liikaa. Minulla on edelleen ne samat kaksi matkalaukullista kuin mitä oli mukana Australiassa ja lisäksi viikolla kaivoin varastolla säilytyslaatikoista muutamia pitkähihaisia, parit farkut ja kengät. Enempää tavaraa en tänne huoneeseen haluakaan ja ihan pianhan pitää muuttorahti laittaa menemään Suomeen. :)
Vaikka en ole ollut täällä vielä viikkoakaan, tuntuu Australia jo silti todella kaukaiselta unelta. Olen onneksi löytänyt kanavan, jolta tulee iltaisin pelejä Australian avoimista. Tuntuu ihan uskomattomalta ajatella,  että viime viikon perjantaina olin itsekin vielä siellä katsomassa paria peliä!!
Kaksi aussia vastakkain: Tomic ja Groth
Odotan innolla miesten finaalia, joka pelataan tänään! Siinä ovat vastakkain Novak Djokovic sekä Andy Murray. Se alkaa täällä vasta 12.30 yöllä, mutta onneksi huomenna on sunnuntai eikä aikaista heräämistä töihin. Kerrankin aikaero toimii hyödykseni. :)

2 kommenttia:

  1. Jee, näit taas Tomicin pelin!!! :) kohtalo!!!! Kovin tuttu tuo Rod Laver -areena Norpallekin, niin hyviä muistoja jälleen kerran! Mutta, the big question - muistitko kameran akun? :D <3 Sillä hetkellä kun huomasit sen, ei tietenkään ollut kiva juttu, mutta ihan mahtava muisto sekin ja saa joka kerta hymyn huulille :) Mieletöntä omistautumista asialle! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa ostin erilaisen lipun kun meitä oli pieni joukko katsomassa pelejä ja tuo peli oli viereisellä Hisense Areenalla mikä oli hieno sekin. Muistelin kyllä meidänkin kertaa! :D Akku tuli tällä kertaa mukaan, mutta otin mukaan vain kamerassa olleen kittilinssin ja kuviakin tuli otettua ehkä vain n. 10 per peli. :D En ole sen kerran jälkeen unohtanut akkua kertaakaan! ;) :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)