4.10.11

Emma Stone

Olen saattanut koukuttua paikallisiin juorulehtiin täällä ja eräs näyttelijä, jota tunnutaan hehkuttavan tällä hetkellä erityisen paljon on amerikkalainen näyttelijä Emma Stone. Hänen asujaan ja seuralaisiaan seurataan täällä todella paljon.


Hän on näytellyt mm. elokuvissa Easy A, Zombieland, Friends with benefits (Vain seksiä), The Help (Piiat) ja Crazy, Stupid, Love (Hölmö Hullu Rakkaus). Itse en muista hänestä kuulleeni Suomessa tai sitten en vain ole kiinnittänyt huomiota. Täällä olen nähnyt hänet kuitenkin jo kolmessa elokuvassa. Ensinnäkin kävin katsomassa The Helpin, jonka luin ensin kirjana (kirja oli parempi, kuten ne aina ovat) ja lisäksi televisiosta olen nähnyt elokuvat The House Bunny (Puputalo) sekä Ghosts of Girlfriends Past (Pelimiehen painajainen).


eri elokuvarooleissa


Emmassa on jotain hyvin naapurintyttömäistä, joka näkyy mielestäni myös hänen tyylissään. Monet asuista eivät ole ehkä mitenkään henkeäpysäyttäviä,  mutta ehdottomasti kivoja ja voisin itsekin kuvitella pitäväni jotain samantyylisiä.





Vasemmanpuolimmaisesta tykkään oikein erityisen paljon



Mielenkiintoista nähdä miten hänen näyttelijänuransa lähtee oikein kehittymään ja samoiten oma henkilökohtainen tyyli. Itse ainakin pidin hänen roolisuorituksistaan ja samoin hän on mielestäni hyvin kaunis. Erityisesti pidän hänen silmiensä seudusta.

Mitä mieltä te olette Emma Stonesta?

5 kommenttia:

  1. Kaunis tyttö, jolla upeat kissamaiset silmät! Roolisuorituksia en ole tainnutkaan nähdä. =)

    VastaaPoista
  2. Hyvin kauniilta näyttää ja tyylissä on juuri hieman sitä tyttömäisyyyttä, sopii hänelle. :)

    VastaaPoista
  3. RagDoll: Silmät ovat kyllä upeat! :)

    Riina: Olen aivan samaa mieltä. :)

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtava blogi sulla!! :) Olen seuraillut tätä jo jonkin aikaa, tykkään kauheesti!:)

    VastaaPoista
  5. Oi kiitos paljon!! :) Hävettään vain kun päivitysväli on nyt hieman lipsahtanut, mutta eiköhän sekin taas tihene kun pääsee kunnolla kiinni arkeen. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)