24.9.12

Marie Claire Australia Oct 2012 The Age of Opulence

Queenslandiin lähtiessäni ostin lentokentältä matkalukemiseksi uusimman marie claire Australian numeron. Paksut naistenlehdet ovat hyviä matkoille sillä ne ovat niin paksuja. Tuossakin numerossa on lähes 300 sivua mielenkiintoisia artikkeleitä elämästä yhdistettynä muotiin, sisustukseen ja terveyteen.

Sisäsivuilla oli aivan mielettömän upea muotikuvaus! Oikeasti yksi parhaimpia, joita olen nähnyt pitkään aikaa ja kuitenkin selailen netistäkin vastaavia säännöllisesti. Onneksi pienellä googlaillla löysin kuvat netistäkin, jotta voin jakaa ne teidän kanssanne. :) Mielettömän väririkkaita kuvia, upeat kuvaustaustat ja nuo vaatteet! Oikeasti voisiko joku taikasiirtää ne vaatekaappiini NYT! :D
 
Uppoaako teihin? :)

7 kommenttia:

  1. Kyllä uppoaa! Nää on kyllä munkin mielestä upeimpia muotikuvia, joita oon vähään aikaan nähnyt! Mallin stailaus on tosi onnistunut ja puitteet, joissa kuvat on otettu, ovat upeita. :)

    atc24h.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa! :D Lehden sivuilla kuvat ovat usein jotenkin vielä ihanempia, mutta kiva että netissäkin upposivat. :) Mielestäni punahiuksinen malli on upea ja juurikin stailaus erittäin onnistunut kuten sanoit. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin on. Harmi että kaikki vaatteet olivat luonnollisesti luksusmerkeiltä, niin ihan samoja en voi ostaa, mutta onneksi ideoita voi aina kopioida. ;)

      Poista
  3. Uppoaa ehdottomasti!!:) Ihanaa katsella upeita kuvia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja jännä miten paljon niistä voikaan saada iloa :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)