13.1.13

Laatuneule

Laatuneule siis ainakin siinä suhteessa että kerrankin mielestäni hinta ja laatu todella kohtaavat! Oi kuinka rakastankaan alennusmyyntejä! Kiitos tästä löydöstä kuuluu oikeastaan Nooralle, joka oli ensin sen bongannut ja ostanut. Itse menin myös tänään Witcheryyn juuri tämän kyseisen neuleen perässä ja onneksi niitä oli vielä jäljellä. :)
Neule on aika hassunmallinen. Ripustettuna se näyttää superpitkältä ja maahan leviteltynä taas superleveältä. Päällä sen muodon käsittää kuitenkin parhaiten. Ratkaisevaa on mielestäni olkapäiltä alaspäin lähtevä sauma, joka erottaa neuleen vartalo-osan ja hihan. Lisäksi hihassa vaihtuu myös neulostyyppi ja hihaosuus on läpikuultavaa, joka tekee neuleesta kevyemmän. Ainoa mikä mietitytti oli sen väri. Onko tuo ruskea minua tai sopiiko se minulle? Joskus käytin ruskeaa paljonkin, mutta viimevuosina sitä ei ole paljoa kaapissani näkynyt. Lopulta kuitenkin tykästyin siihenkin ja tykkään myös siitä miten hyvin ruskea ja kulta aina mielestäni sopivat yhteen. :)
Nyt kaapissani on siis ihana löysä neule hyvillä materiaaleilla. Hintaa tällä kaunokaisella oli alunperin 129.95 ja nyt vain 29.95 (= n.24€). Sillä hinnalla uskaltaa ostaa jo vähän riskilläkin. ;)

5 kommenttia:

  1. Nyt oli kyllä alennusprosentit kohdillaan! :D Ja mun mielestä toi väri on kiva, se on tosi hyvän värinen ruskea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kieltämättä! :D Kiitos myös mielipiteestä, itsekin tykästyn siihen koko ajan enemmän. :)

      Poista
  2. Järkiostos todellakin, vai mitä?! ;) todelliset laatumateriaalit ja kaikkee!

    <3 Neulekaksosesi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan meillä samanlaiset hm:n raitapaidatkin ;)

      Poista
    2. Raitapaitakaksoset ollaan!! Olis ollu niin paras ku oltais vedetty ne eilen yhtäaikaa päälle ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)