15.9.11

'Chic Gothic Clam' Vogue Italia Sep 2011 (Editorial)

Täällä on ollut aika kylmä ja monina päivinä lämpötila on pyörinyt vain reilussa 10-15 asteessa ja varsinkin kuuden jälkeen kun aurinko on laskenut, tuntuu todella kylmältä. Nämä muutamat viikon olen pärjäillyt neuleilla, mitkä eivät kovin lämpimiä ole olleet. Olen naurattanut muutamaa paikallista selittämällä kuinka juuri muutin Suomesta, mutta minulla ei ole tarpeeksi lämpimiä vaatteita.Tänään tulivat merirahtina tulleet tavarat ja poimin heti niistä nahkatakin käyttöön. Muuten en ala niitä purkamaan kuin vasta ensiviikolla kun pääsemme muuttamaan huoneistohotellista tulevaan asuntoomme.

Ensiviikolla täällä pitäisi olla jo parina päivänä yli 25 astetta mikä tuntuu oudolta, koska oma sisäinen kello sanoo että on syksy eikä kevät. Ehkä senkin vuoksi jotenkin ihastuin Voguen syksyisiin ja hieman kylmiin kuviin. Monesti rakastan muotikuvissa tunnelmaa ja niiden maailmaan enemmän kuin välttämättä itse kuvien vaatteita vaikka näissäkin pari kivaa onkin.









Kuvat: fashion copious

2 kommenttia:

  1. Hassua ajatella, miten sielläkin voi olla niin kylmä! Täällä kun pyöritään siinä 15 asteen tienoilla ja useampana päivänä on saanut varoa, ettei syysmyrsky vie mennessään. =)

    Toivottavasti siellä pian jo lämpenee, ettei sinun tarvitse palella. ;) Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Tämä viikko on ainakin tuntunut jo lämpimämmältä kuin edelliset, mikä on kyllä kivaa. :) Ja kiitos, erittäin mukavaa viikkoa myös sinulle! :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)