19.9.11

Kynnet

Tämä postaus on samalla testi osaanko blogata ollenkaan kännykällä. ;)
Geelikynnet, jotka laitatin Suomessa ovat edelleen kaikki kuin ihmeenkaupalla kiinni, vaikka normaalisti niiden huolto olisi kuulunut olla jo muutama viikko sitten. Pitkän huoltovälin huomaa hyvin siitä, että kynnet ovat kasvaneet pitkiksi ja uutta omaa kynttä näkyy jo todella paljon. Syy miksi en ole huollattanut niitä täällä on se, että haluan ainakin hetkeksi palata omiin luonnollisiin kynsiini. Sen jälkeen kun ensimmäinen näistä lähtee irti tai katkeaa, viilaan kaikki lyhyiksi.
Nämä kynnet muistuttavat aika paljon ensimmäisiä geelikynsiäni, jotka laitatin viimekesänä häihini.






Muoks. Kuvat tulivat ainakin todella huonoina itse postaukseen, joten ne jouduin lähettämään ensin puhelimestä mailiin ja sitten lataamaan uudelleen tietokoneella.

6 kommenttia:

  1. Kiitos vaikka vielä nätimmät ne oli silloin just laitettuna.. ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvin onnistuit postaamaan kànnykàllàkin :D Tosin kauniit ovat kyntesi olleet...sanon noin, koska olivat varmsti tosi upeat juuri laitettuina.

    VastaaPoista
  3. Kauniit ja siistinä olet saanut ne pysymään. En ensiksi edes huomannut tuota omaa kynttäsi. :)

    VastaaPoista
  4. Ihmeen kauniit ja siistit vaikka noin paljon ovat jo kasvaneet! Tuon väriset onkin helppo kasvattaa pois. Itse kokeilin punaisten pois kasvattamista ja jälki ei ollut kovin siistiä.

    VastaaPoista
  5. Ciacy: Ihan hyvin joo, kuvat vain tulivat ensin todella huonoina, en tiedä miksi.. Kiitos. :)

    Riina: Eivät omasta mielestänikään näytä niin pahalta kuin voisivat näyttää, ihmetyttää vain miten ne voivatkin pysyä noin hyvin. :) Olisin olettanut irtoamisen alkaneen tapahtua jo muutama viikko sitten.

    Susanna: Se on varmastikin juuri niin kuin sanoit. :) Itsellänikin oli jouluna kynnet, joissa oli paljon punaista ja niissä huomasi kasvun todella nopeasti.

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)