25.2.13

Campari Calender 2013

Campari tekee vuosittain oman kalenterinsa ja tämän vuoden kalenterissa on jumalainen Penelope Cruz. Aikaisempien vuosien kalentereita ovat tähdittäneet mm. Milla Jovovich, Jessica Alba, Salma Hayek ja Eva Mendes. Uusimman kalenterin nimi on Kiss Superstition Goodbye 2013. Kuvissa leikitellään taikauskolla ja kuviakin on 13, jos mukaan lasketaan tuo ensimmäinen kuva mikä ei liity mihinkään kuukauteen. Hallitsevana väriteemana on tietenkin Camparin punainen. ;) Kertakaikkisen upeita kuvia ja varmasti hyvä markkinointityökalu.. itsekin aloin miettimään milloin olenkaan viimeksi Camparia maistellut. ;)
Mitä tykkäsitte?

4 kommenttia:

 1. Camparista tulee mieleen aina Kumman kaan Kossu-Campari-Tuoremehu :D.

  Noi kuvat on todella upeita, rakastan tuota punaista väriä.

  Mä oon maistanu Camparia joskus teininä ja se oli pahaa :D. Eipä sitä tiedä jos nykyään tykkäisin, mutta taitaa jäädä maistamatta, kun en muutenkaan alkoholia nykyisin juuri juo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sitä sarjaa katsonut lainkaan (olen häpeä naiskunnassa), joten en tiedä siitä mitään. :D Se on maultaan aika kitkerä ja varmasti jakaa mielipiteitä. Itsekään ole sitä ikinä kotiin ostanut. :)

   Poista
 2. Wau, onpa tosi upeita kuvia!!! Camparista on vain huonoja muistoja, pitäisi ehkä nyt näin "isompana" tilata joku ihana drinkki, ja muuttaa tämä vanha muisto toiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että muisto todella muuttuu eikä vain toistu. ;) Olen huomannut että itselläni maku muuttuu vanhemmiten aina vain vähemmän makean suuntaan, mutta tosin en ole ikinä tykännyt suomessa esim. siidereistä. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)