16.2.13

Heipä Hei

Minulle tulikin aivan yllättäen pienimuotoinen blogitauko. Meillä ei nimittäin ole ollut kotona nettiä lainkaan nyt vähään aikaan. Tänään se saatiin taas takaisin, mutta se ei nyt päivällä taas toiminut moneen tuntiin kun vain haki verkkoa, hmm... Voisin mussuttaa Internetistä Australiassa vaikka kokonaisen postauksen verran, mutta ehkä riittää jos totean, että Suomi on kyllä siinä kaikessa valovuoden edellä ja Suomessa osataan pitää yksinkertaiset asiat yksinkertaisina. Elämä on kyllä ollut sellaista lentoa töissä ja yksityiselämässä ettei nettiä ole iltaisin osannut kaivatakaan. Joko en ole ollut kotona tai sitten olen olen ollut niin väsynyt että illat ovat menneet horroksenkaltaisessa tilassa. 

Huomenna lennän aamupäivällä työmatkalle Uuteen-Seelantiin ja sieltä palaan kotiin myöhään perjantaina. Varmasti kiva reissu vaikkei mihin turistijuttuihin jääkään aikaan. Uudessa-Seelannissa olen käynyt aikaisemmin pohjoissaarella ja se oli ainakin jo superkaunis. Eteläsaaren sanotaan olevan vielä kauniimpi ja ihanaa olisi sielläkin joskus ajan kanssa kierrellä. :)
Uudessa-Seelannissa ja taustalla Whangarei Falls

Sellaista siis tällä hetkellä tällä puolella palloa. :) Pakko myöntää on vähän on ollut huono omatunto pitkästä hiljaisuudesta vaikka aina sanonkin etten paineita ota blogin päivittämisestä. Uutisia olen kännykän käyttä välillä selaillut, mutta blogin hallintapaneelissa tai sitä kautta kenenkään blogissa en ole nyt käynyt. Kiva oli kuitenkin huomata että kivoja kommentteja oli odottamassa ja lukijalistastakaan ei ollut kukaan kadonnut. :)

Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)