17.6.14

"Kotona"

Loma on lusittu ja takaisin arjessa. Vaikka matkalla olikin aivan mielettömän hauskaa, on silti kivaa sujahtaa taas arkirytmiin takaisin. Olo tuntuu nyt samaan aikaan sekä todella energiseltä että levolliselta. Tarvitsin selkeästi pientä irtiottoa ja vaihtelua näistä maisemista täällä. Reilun viikon matkalla ehdin kylläkin jo kovasti ikävöidä talomme mukana tullutta Ginaa ja Ginallakin oli jo ikävä meitä. 
Herkät, skipatkaa seuraava kappale:
Olen huomannut, että kun jokin ei neitiä miellytä ja asia ei pian korjaannut, alkaa päitä putoilla, ihan kirjaimellisesti. En tiedä tekevätkö kaikki kissat samaa, mutta Gina tykkää aina irroittaa saaliinsa pään. Nytkin meitä odotti takakuistilla kurre raukka suurilla silmillä, pää erillään ja ruumis osittain syötynä. Aikaisemmin saman kohtalon ovat kokeneet hiiret, mutta jotenkin tuo orava kävi erityisen sääliksi. Kissat ovat petoeläimiä vaikka niiden suloisuutta seuratessa se monesti unohtuukin. Säälitti kyllä hieman jättää Ginakin yksikseen lomamme ajaksi vaikka tiesin, että sitä ruokittaisiin sillä välin. Meidän aikanamme siitä on kuitenkin tullut melkoisen hemmoteltu ja paljon huomiota saava kissa. Olemme muutamissa asioissa jopa karsineet omista mukavuuksistamme, jotta tuo perheemme kuningatar olisi tyytyväinen. Uskon kuitenkin, että nyt kun olemme palanneet ja Hänen Arvonsa etuisuudet ovat palautettu, ei mestauksia tule ilmaantumaan hetkeen.
Arki iski heti kasvoille, siten että aamulla oli taas työpäivä ja nyt illalla piti käydä täyttämässä tyhjä jääkaappi ja vähentää matkan aikana syntynyttä pyykkivuorta. Mikään noista ei kuitenkaan tuntunut rasittavalta, sillä niin hyvällä fiiliksellä olen edelleen siitä lomasta. Juuri tuollaisia lomien tulisi olla vaikutuksiltaan! Montralin F1 kisa ja alkupäivät siellä meillä oli suunniteltuina pitkään, mutta reissun loppuosaa aloimme kunnolla suunnittelemaan vasta muutamaa päivää ennen reissua ja suunnitelmia muokkasimme vielä reissussa ollessamme. Ihmisiä monesti ihmetyttää tapamme vain mennä fiiliksien mukaan, mutta se on se tyyli mikä meille sopii. Ei tule harmituksia, jos kaikki ei menekään kuten oli suunnitellut, tai jos huomaakin, että oli varannut johonkin paikkaan liikaa tai liian vähän aikaa. Nytkin huomasimme tykkäävämme Torontosta niin paljon, että otimme siellä extra yön ja vastaavasti vähensimme sellaisen Ottawasta. Kuvia ja postauksia olisi tuolta reissulta vaikka miten paljon, mutta päätin etten tee niistä hirveää sumaa seuraavaksi pariksi viikoksi, vaan julkaisen matkapostauksia pitkin kesää muiden postausten väliin blogin monipuolisuuden vuoksi.  
Kaiken reissaamisen jälkeen tuntuu hyvältä viettää koti-iltaa kaikkien omien tavaroiden ympäröimänä, lomaa muistellen ja seuraavaa suunnitellen. Tiistai 1.7. on täällä yleinen vapaapäivä ja sen takia on mahdollisuus johonkin pitkään viikonloppureissuun. Enää pitäisi vain päättää minne sitä haluaisi.

2 kommenttia:

 1. Oi vitsit! Siellähän vietetään mun synttäreitten vuoksi yleistä vapaata xD
  ..ja kissat, mitä petoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se merkittävä tapahtuma! Kiitos Satu tästä! :D

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)