4.10.14

Asu 03/10/14

Reetta kirjoitti mielestäni viikolla loistavan postauksen tavallisista asuista. Lue postaus Täältä! Pystyin samaistumaan siihen täysin. Suurin syy asukuvieni vähyyteen on ollut kiire töihin lähtiessä ja se, että kaukolaukaisimella otetut kuvat eivät ikinä tunnu onnistuvan (väärä tarkennus, outo valotus ym.)  Mutta.. yksi syy on myös se, että mielestäni asuni eivät useinkaan ole tarpeeksi kiinnostavia kuvattavaksi. Tuntuu, että blogimaailmassa asujen täytyisi nykyään olla todella näyttäviä kelvatakseen julkaisuun ja voin ainakin itse todeta arkena pukeutuvani... arkisesti. 

Reetan postauksesta rohkaistuneena päätin kuvata minulle hyvin tyypillisen asun. Meillä töissä pukeudutaan todella rennosti ja sama tyyli on muodostunut minulle arkisin. Kesällä tykästyin todella paljon rentoihin ja löysiin kauluspaitoihin, joita löytyykin sitten nykyään kaapistani monessa eri värissä. 

Meillä on töissä todella kylmä ilmastoinnin vuoksi, mutta kesä oli todella kuuma.  Kauluspaidat olivat itselleni loistava ratkaisu sillä töissä saatoin pitää hihat pitkinä ja huivin kaulassa ja ulos lähtiessä vain käärin hihat etten ihan tukahtuisi helteeseen. 

Nyt perjantaina päädyin jälleen aamulla valitsemaan kaapista yhden niistä kauluspaidoista vaikka syksyn myötä olen alkanut jälleen käyttämään myös paljon neuleita.
- paita: Tommy Hilfiger
- farkut: American Eagle
- laukku: Michael Kors (hadley)
- kengät: Aldo
- kello: Michael Kors

Luulen, että yritän jatkossa lisätä asukuvia vaikkakin osa niistä olisi sitten niitä tylsiä arkiasuja.. ;)

6 kommenttia:

 1. Hei kiva postaus! Ja oon samaa mieltä tosta, että ei asukuvien aina tarvitse olla niitä hienoimpia, vaan arki asutkin ovat kivoja. Niistä voi myös ottaa inspistä omaan arki pukeutumiseen ja siks mun mielestä kans hyviä :)!

  -Sonja, (www.passionhere.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! :) Niistä voi helposti poimia kivoja yksinkertaisiakin juttuja omaan tyyliinsä. :)

   Poista
 2. Turhaan mietit, että sun tavalliset asut olisi tylsiä. Mun mielestä tämä on just hyvä asu! Mutta olenkiin sitä mieltä, että tykkään itse nimenomaan tavallisista normaaleista arkiasuista. Eli ainakin tämä on todella tyylikäs vaikka töihin :)

  Kiitos maininnasta ja mukavaa viikonlopun jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Reetta ja oikein kivaa viikonloppua myös sinulle! <3 :)

   Poista
 3. Arkipukeutumiseen on kivointa hakea inspiraatiota eri blogeista. Sun asu on juuri ihana noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Nonna! <3 Kiva kun olet taas jättänyt kommentteja. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)