8.10.14

CinCin

Sunnuntaina kiertelin Robsonia mikä on Vancouverin pääshoppailukatu. Mukaan tarttui urheiluvaatteita Lulu Lemonilta ja kengät Aldosta, mutta muuten tyydyin vain ihailuun. Jossain vaiheessa iski nälkä ja päädyimme CinCin nimeen ravintolaan, joka on aivan Robsonilla. Oli ehkä tylsä valinta mennä ravintolaan, jossa on käynyt aikaisemminkin, mutta se on vain niin kiva paikka.
Hauska sattuma oli, että siellä olikin töissä eräs aivan muista piireistä meille tuttu henkilö. Hän otti heti meidät siipiensä suojaan. Palvelu oli siten aivan erinomaista ja oli kivaa vaihtaa kuulumisia. Oli myös kivaa syödä ulkoterassilla päivän ollessa kaunis ja lämmin aivan iltaan asti.
En muista mitä tässä tarkkaan oli sillä se tuli meille tilaamatta lahjaksi. Hyvää se kuitenkin oli. :)
buffalo mozzarella with salt baked heirloom beets, charred beet leaves, sweet & sour vinaigrette
confit garlic
tagliatelle al ragu, veal & pork bolognese with pancetta & parmesan 
 Vancouverissa olisi ihan loputtomasti kivoja ravintoloita ja ns. ravintola-alueitakin siellä on muutamia. Yksi niistä on Yaletown (Postaus!), jossa tuli myös jälleen kierreltyä viikonloppuna.

6 kommenttia:

  1. Oi näyttääpä ruoka ihanalle! Erityisesti tuo mozzarella.. siitä onkin aikaa kun on viimeksi saanut oikein kunnon hyvää sellaista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin rakastan mozzarellaa ja tuo oli vielä erittäin hyvää sellaista, niin pehmeää ja sulavaa. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ne oli. :) Melkein tulee uudestaan nälkä kun muistelee. :D

      Poista
  3. Voi ei miten ihania kuvia! Kiva postaus :)

    -Sonja

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)