7.10.14

Kimallusta ja poninkarvaa

Viime viikolla käväisin lempikenkäkaupassani Aldossa ja löysin alennuksesta täydelliset tennarit syksyyn ja talveen. Ne ovat malliltaan hyvin basic, mutta eloa niihin tuovat glitterpinnoite kyljissä sekä poninkarvajäljitelmä kärjessä. 
Juuri täydelliset tälle kenkäfriikille! Toki minulla on paljon ns. peruskenkiä, joissa ei ole sitten mitään ihmeellistä, mutta tykkään myös vähän erikoisemmista kengistä, sellaisista, että jos asu on muuten perus ja unohdettava, niin ainakin kengät pomppaavat esiin. Nämä eivät mahdu kärkiryhmään erottuvimpien kenkieni listalla, mutta kyllä näissä on silti sitä jotain.. Olen todella tyytyväinen löytööni! 
Myös Gina halusi tulla ihastelemaan uusia kenkiä ja kellimään. :)

Minulla on ollut hieman jalkaongelmia oikean jalkani kanssa ja sen takia olenkin päättänyt, että vältän balleriinoja mahdollisimman paljon ennen Australian lomaa. Tennareissa pohjat ovat usein hieman parempia, mutta ne ennenkaikkea tukevat jalkaterää myös päältä enemmän. Ostin myös viikonloppuna toiset erityyliset tennarit, jotka varmaan myös esittelen myöhemmin. :)

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kengät! Tosissaan on sitä jotain, muttei liian räikeät, kun ovat maltillisen väriset! :) Ihan huikean ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Toinen värivaihtoehto olisi ollut nude/kulta, mutta täyskultaiset tennarit löytyvät jo. ;) Muutenkin teki mieli tummia kenkiä tähän syksyyn/talveen. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)