8.11.14

In the City

Ensimmäinen viikko on lähtenyt täällä tosi mukavasti käyntiin. Blogi on jäänyt vähän paitsioon sillä olen joko aina ollut liikkellä, jotakuta kaveria treffaamassa tai sitten vain niin väsyneenä täällä kotona etten ole jaksanut tietokonetta avata. Edelleen olen vain rakastanut joka ikistä hetkeä! :)
Yhtenä päivänä minulla oli kamerakin mukana ja tässä siis kuvia Melbournesta.Tämä on mielestäni niin kaunis kaupunki, mutta ennenkaikkea mielenkiintoinen siihen ihan arkielämään. Aina on jotain tekemistä ja nähtävää!
 Todella kivaa on se, että meillä on itseasiassa täällä jopa kaveri poikaystävänsä kanssa kylässä! :) Nämä onnekkaat matkustavat jopa 5 kuukautta ja aloittivat itselleni aika eksoottisen kuuloisesta Uudesta-Kaledoniasta. Nyt he ovat täällä Melbournessa ja on ollut kivaa näyttää tätä rakastamaani kaupunkia heille. Tiinalla on myös blogi nimeltä Kaukaisimmalla rannalla.
Heidän kanssaan kävimme mm. Ponyfish Island nimisessä baarissa, joka on keskellä Yarrajokea sillan alla. Se on mukava pieni rento paikka ja on mukavaa kun vesi virtaa molemmin puolin. Ylläolevaan siltaan on alkanut ilmestyä paljon lukkoja ja vuodessakin niiden määrä on lisääntynyt melkoisesti. Yleensä ihmiset kiinnittävät niitä vannoakseen rakkautta toisilleen, mutta minun tekisi mieli lisätä lukko, jossa vannoisin palavaa ja ikuista rakkauttani itse Melbournea kohtaan.

 Nämä kuvat otin toissapäivänä jolloin lähdin liikkeelle kotoa aamulla 10 aikaan ja illalla olin takaisin vasta samoihin aikoihin. Täällä on ollut myös mukava helleaalto menossa ja tälläkin hetkellä mittari näyttää 35 astetta. Alkuillasta pitäisi kuitenkin taas tapahtua yksi näistä Melbournen kuuluisista Cool Changesta ja lämpotila tippuu tunnissa alle 20 asteeseen. Täällä pitää siis oikeasti seurata säätiedotuksia varsinkin jos liikkuu ulkona pidempään.
Töissä Kanadassa kaikki puhuivat aina säästä täällä ja kuinka mukavaa minun on varmasti lähteä tänne aurinkoon ja lämpöön pakoon Kanadan viileää ja sateista talvea... Totuus on kuitenkin ettei säällä ole itselleni paljoakaan väliä! Vaikka tänne iskisi kylmin kesä 100 vuoteen, niin ei haittaa koska halusin tänne lomalle, jotta voisin nähdä kaikkia ystäviäni ja vain nauttia tämän mahtavan kaupungin tarjonnasta.
 :)

8 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää, ei olisi ollenkaan pahitteeksi päästä noihin maisemiin täältä harmaasta Helsingistä, mutta ehkä vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa on kun vuodenajat ovat päinvastaiset eli Suomen talven ajan pystyisi nauttimaan täällä kesästä ja päinvastoin. :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Nautihan edelleen siellä olosta :)

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat ja hyvältä kuulostaa

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja jopa Norpalle tuttuja paikkoja!!!! <3 Ponyfish Island oli ihan PARAS!!!! Ja olihan Melbournen alue kyllä itsellenikin unelmien täyttymys, monella tapaa <3 Nauti!!! Täällä Norppa/Koala-kolossa puhaltaa muutoksen tuulet, viikonloppuna vaihtui nimittäin olohuoneen järjestys! Aika hurjaa siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa oli kun olit silloin kylässä! <3 <3 :D Oi... saisiko jotain kautta kuvia?? ;) Kaunis se olohuone oli jo ennenkin. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)