19.7.11

Ystävien mökillä

Eilen olimme pakkailleet tavaroita laatikoihin koko alkuillan, ja olimme käymässä kaupassa, kun mieheni ystävä soitti ja pyysi mökilleen. Ruokana heillä olisi itsesavustettua lohta, uusia perunoita sekä salaattia. Ei tarvinnut paljon miettiä lähtisimmekö varsinkaan kun sinne mökille ei ollut edes hirveän pitkä matka. Itse en osaa lainkaan laittaa kalaa, joten sen vuoksi osaan arvostaa entistä enemmän jos joku muu osaa ja viitsii. Kuulemma se ei ole kovin vaikeaa ja minulle tarjottiin jo oppituntiakin. Joka tapauksessa ruoka oli ihan älyttömän hyvää kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja ne olivat myöskin kesäni ensimmäiset uudet perunat. Otimme mieheni kanssa myös mukaan kauan säästelemäni valkoviinipullon. Se oli viimeinen valkoviini viimekesäisistä häistämme, ja mietinkin että mikä onkaan parempi tapa nauttia se pois kuin hyvien ystävien seurassa.


Paitsi että ruoka oli hyvää, niin oli myös seura. Meillä on aina ihan älyttömän kivaa nelistään ja siihen ei tarvitse edes mitään ihmeellistä tekemistä. Olen itse sellainen tunteellinen nautiskelija, joka osaa ottaa ilon irti pienistäkin asioista. Eilen kaikki tuntui olevan niin täydellistä, että yhdessä hetkessä tunsin miltein sydämeni pakahtuvan onnellisuudesta. Jopa sää oli aivan täydellinen ja laskeva aurinko loi kaunista valoa. Kukaan ei varmaan usko jos sanon, mutta vannon ettei siellä ollut edes yhtäkään hyttystä! Mitä muuta voi enää toivoa illalta? ;)

Karo ja minä  <3

Ystäväpariskunnallamme on myös miltein vuoden ikäinen koira nimeltä Onni. Onnin touhuja on aina hauska seurata ja se onkin hyperaktiivinen. Puolessa kuvista, joita yritin ottaa Onnista, näkyy vain punertava läiskä, koska kamera ei ehtinyt tarkentaa huimaa vauhtia liikkuvaan kohteeseensa. Tälläkin kertaa Onni viihdytti ja nauratti meitä paljon, tulee kyllä ikävä Onnia.


Tykkään ihan himuisesti koirista, mutta meille ei valitettavasti sellaista voi tulla mieheni allergian vuoksi. Sen vuoksi nautin erityisesti kahdesta karvaisesta kummilapsestani, muista kavereitteni koirista sekä ihan vain tuntemattomien koirien näkemisestä kadulla tai autonikkunasta.

Onni järvessä
Oli kyllä kiva ilta ja mikä kivointa, täysin suunnittelematonta ja hetken mielijohteesta järjestetty. Sellaiset ovat ehkä kivointa, sillä ne eivät vaadi hirveästi energiaa etukäteen tai pitkää suunnittelua ja ennakko-odotuksia.

14 kommenttia:

  1. Kerroit tuossa että sulla on kaksi karvaista kummilasta.. Olipas hauska huomata, että jotkut muutkin nimittävät koirilleen kummeja :) Meidän koiralla on kummitäti ja -setä ja joskus tuntuu jotenkin hölmöltä jos selitän koiralleni että nyt mennään kummitädille kylään tms :D Onneksi en kuitenkaan näemmä ole ainoa jonka koiralla on kummit :)

    VastaaPoista
  2. Voooi <3 menu kuulostaa todella maukkaalta ja kyllä on kaksi kaunista naista kuvassa!
    Karoon törmäsinkin ihan vasta, loma-asuntomessuilla :)

    VastaaPoista
  3. Mimmu: Mun mielestä on todella hienoa että koirilla on kummeja ja itsekin olen todella ylpeä että olen saanut sen kunnian kahdesti. <3 Millainen sulokkuus sulta löytyy kotoa? :)

    Laapa: Oli kyllä niin hyvää! :P On aina kivaa törmätä yllättäen tuttuihin, varsinkin kun se tapahtuu joskus ihan yllättävissä paikoissa. :)

    VastaaPoista
  4. Hih,ehkä itsekin saan joskus karvaisen kummilapsen kun en oikeaa kummilasta voi koskaan saada :) Mun pikkuinen on musta kääpiövillakoira <3 Tarkoituksena varmaan jossain vaiheessa hankkia sille koirakaveri, varmaan jotain toista rotua sitten :)

    VastaaPoista
  5. Oi, ne on söpöjä. :) Maailmassa on niin paljon kivoja koirarotuja ja itselleni kävisi vaikka sekarotuinenkin, mutta omaa koiraa ei tosiaan ole tulossa. ..mutta onneksi mulla on niitä kummilapsia. <3 :)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa ihan täydelliseltä illalta :) Paljon onnea ja jaksamisia pakkailuun :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos. :) On siinä yllättävän paljon hommaa.

    VastaaPoista
  8. Sä olet kyllä oikeesti niin ihanan avoin pienille - ja niin suurille - iloille! Arvostan sellaista valtavan paljon! Kun sydän on auki hyvälle, voi saada suurinta mahdollista onnea. <3
    - Noora

    VastaaPoista
  9. Kiitos Noora. <3 Itsekin uskon että elämästä saa sillä asenteella paljon enemmän iloa irti. :)

    VastaaPoista
  10. Tuo kesäilta oli yksi tuon kesän parhaimpiin kuuluvista hetkistä :)Ihanat ystävät,hyvää ruokaa,mahtava sää ja rento ja iloinen meininki! Mitä muuta voisi toivoakaan <3
    Tänä kesänä ehdottomasti uusiksi! ;)
    - Karla-

    VastaaPoista
  11. Tämä kesäilta oli yksi tuon kesän parhaimpiin kuuluvista hetkistä! :) Ihanat ystävät,hyvää ruokaa, mahtava keli ja rento ja iloinen meininki! Mitä muuta voisi enään toivoakaan <3 Kesällä ehdottomasti uusiksi ;)
    Onnistunut kuva meistä molemmista,ollaan jotenkin niin onnellisen näköisiä :)
    - Karla-

    VastaaPoista
  12. Se oli superihana ilta! <3 olen muistellut sitä lohtakin monta kertaa lämmöllä vaikka ihaninta illassa oli seura. <3 Ensi kesänä ehdottomasti uusiksi ja myös uusia kuvia muistoiksi. <3 :)

    VastaaPoista
  13. :D näköjään 2 kertaa kirjottanut melkein samanlaisen kommentin,no mitä pienistä kun ei pienetkään meistä ;) Tulevaa kesää odotellessa! <3 -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus noin käy jos netti vähän hidastelee lähettäessä. :) Kivoja olivat molemmat viestit ja ainakin tunne välittyi! :) <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)